FC Köpenhamn – Sheriff Tiraspol 7/12, odds, livestream, speltips

FC Köpenhamn
vs
Sheriff Tiraspol
2 – 0 2017-12-07 19:00 Europa League
Sheriff Tiraspol
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för FC Köpenhamn – Sheriff Tiraspol
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr i spelkrediter
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2017-12-07 18:11:45. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

För FC Köpenhamns del lever fortfarande hoppet om avancemang. De har allt i egna händer, men för att vara säkra på avancemang krävs vinst mot obesegrade Sheriff Tiraspol. FCK har bara tagit en trepoängare, men vi tror att de knyter näven och löser andraplatsen som sämst. 1:an spelas till oddset 1,61 hos WilliamHill.

Har det helt i egna händer

Sju vinster på arton matcher i danska ligan är inte alls vad FC Köpenhamn är vana vid. Med två raka ligatitlar känns deras nuvarande femteplats nästan exotisk. Hela 17 poäng bakom ledande Bröndby gör att det inte lär bli någon tredje titel på raken för de regerande mästarna. Truppens defensiv bygger till stor del på svenskar; Robin Olsen, som nyligen var med och tog Sverige till VM i och med playoffsegern mot Italien, i mål och Erik Johansson, Mikael Antonsson samt Pierre Bengtsson i backlinjen. Både Johansson och Antonsson går dock skadade och missar torsdagens match. På de fem senaste matcherna har FCK bara vunnit en enda i ligan. Det räcker inte om man vill ut på nya europaäventyr utan de måste börja vinna. Tränare Ståle Solbakken har rutin från fyra Champions League-säsonger med Köpenhamn och lika många i Europa League. Han vet vad som krävs, och vi tror att han får ut det ur sitt lag.

Obesegrade, men kan ändå tappa

I Moldavien är FC Sheriff Tiraspol de stora giganterna den här säsongen. I fjol fick de ge sig efter att Dacia Chisinau kom ikapp och förbi under de sista omgångarna. De slutade på samma poäng, med lika många vinster, kryss och förluster. FC Sheriff hade bättre målskillnad, men i inbördes möten var Chisinau bättre och fick lyfta pokalen. 14 vinster, tre kryss och en förlust den här säsongen gör att Sheriff leder ligan på 45 poäng, och Damascan, den unge forwarden (född 1999) med det lite kaxiga Wayne Gretzkynumret 99 på ryggen har gjort 13 ligamål. Det har gått bra även i Europaspelet. Två vinster och tre kryss på fem försök och nio poäng och förstaplats i gruppen tack vare det. Men tro inte att någonting är klart. Tvåan Lokomotiv Moskva har åtta poäng och möter Zlin, som bara tagit två poäng. Skulle Sheriff förlora mot Köpenhamn samtidigt som Moskva vinner är det FCK och Moskva som går vidare. Så tror vi också att det blir.

Speltips - FC Köpenhamn löser det

Mycket finns att önska i FC Köpenhamn just nu. Spelet hackar och poängen trillar inte alls in som de ska. För FC Sheriff kan det som sett så bra ut hela tiden bytas mot ett surt uttåg om de förlorar samtidigt som Lokomotiv Moskva vinner sin match. FC Köpenhamn går in som favoriter och vi tror att de pallar trycket. Vårt speltips är en 1:a och den spelar vi till oddset 1,61 hos WilliamHill.

Oddsen i speltipset hämtades 2017-12-04 19:56:48

Matchen är tippad av

FC Köpenhamn - Sheriff Tiraspol odds och speltips skrivet av Tobias Ljungkvist

Tobias Ljungkvist

Matchfakta och matchinfo

På matchen i Europa League mellan FC Köpenhamn och Sheriff Tiraspol så höll spelbolagen FC Köpenhamn som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.77 hos Unibet.

FC Köpenhamn utgick med seger i det senaste mötet mot Sheriff Tiraspol

FC Köpenhamn utgick till slut med seger med 2 mål mot 0.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Europa League