IK Frej – Halmstads BK 20/10, odds, speltips, stream

Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för IK Frej – Halmstads BK
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 2019-10-20 19:00

In Superettan, IK Frej trifft Halmstads BK um 19:00 am söndag söndag

IK Frej – Halmstads BK speltips

 Är du intresserad av att spela, missa inte de speltips vi plockar fram på de matcher vi tycker är extra intressanta. Det bästa av allt är att det är helt kostnadsfritt att ta del av våra speltips på IK Frej – Halmstads BK, eller andra matcher, och du väljer helt själv om du ska satsa eller inte. Odds tips på andra matcher än IK Frej – Halmstads BK hittar du i menyn under ”speltips”.

IK Frej fick se sig besegrade av Halmstads BK i det senaste mötet

IK Frej och Halmstads BK möttes tidigare under säsongen i Superettan och det mötet slutade med en seger till Halmstads BK med 4 mål mot 1.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Superettan

Målstatistik för IK Frej och Halmstads BK

På de 6 spelade hemmamatcherna under denna säsongen har IK Frej gjort totalt 9 mål, ett snitt på 1,50 gjorda mål per match. På de 6 hemmamatcher som IK Frej spelat denna säsong så har man släppt in 13 mål totalt och per match blir det 2,17 mål i snitt.

Per match har IK Frej ett snitt på 1,07 gjorda mål, på de 14 matcher som spelats i Superettan under säsongen som gått. IK Frej har under säsongen släppt in totalt 29 mål i ligan på de 14 matcher som spelats.

Ser vi till antalet gjorda mål på bortaplan så har Halmstads BK 3 gjorda mål sammanlagt i de 6 bortamatcher man spelat. På bortaplan har Halmstads BK i genomsnitt släppt in 1,00 mål på de 6 bortamatcher man spelat.

Halmstads BK har ett facit denna säsongen i Superettan med 16 gjorda mål. På de 14 matcher som Halmstads BK har spelat så har man ett snitt på 1,14 producerade mål framåt per match. Ser vi till antalet insläppta mål under säsongen så kan vi konstatera att Halmstads BK släppt in 1,07 mål per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 14 matcher som har spelats.