IK Frej – Jönköpings Södra 16/8, odds, speltips, stream

Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för IK Frej – Jönköpings Södra
Matchfakta och matchinfo

Matchfakta IK Frej – Jönköpings Södra i 16/8

Jönköpings Södra gästar IK Frej i Superettan med avspark 19:00 den 16/8.

IK Frej – Jönköpings Södra speltips

 På de matcher vi tycker är extra intressanta tar vi fram odds tips som du kan lägga ett spel på. Rekar du kan ta del av när du ska lägga ett spel på IK Frej – Jönköpings Södra eller andra matcher, utan att det kostar dig en krona. Rekar på andra matcher än IK Frej – Jönköpings Södra hittar du i menyn under ”speltips”.

Oavgjort när IK Frej – Jönköpings Södra möttes senast

Lördagen den 27 april spelades det senaste mötet mellan IK Frej – Jönköpings Södra i Superettan, tidigare under denna säsongen, och det mötet slutade oavgjort 1 – 1.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Superettan

Målstatistik för IK Frej och Jönköpings Södra

Räknar vi antalet gjorda mål per hemmamatch i Superettan så har IK Frej ett genomsnitt på 1,50 per match, på totalt 6 matcher. Under säsongen som har gått har IK Frej släppt in totalt 13 mål på 6 matcher som laget spelat på hemmaplan i Superettan, det innebär att IK Frej släppt in 2,17 mål per match i snitt.

Totalt har IK Frej producerat 15 mål i Superettan under säsongen som har gått. På de 14 matcher laget spelat så har IK Frej ett snitt på 1,07 gjorda mål per match. Ser man till antalet insläppta mål under hela säsongen i ligan så har IK Frej ett snitt på 2,07 insläppta mål per match, på de 14 matcher som spelats.

Under säsongen i Superettan har Jönköpings Södra gjort 12 mål på de 7 bortamatcher man spelat. På bortaplan har Jönköpings Södra i genomsnitt släppt in 1,14 mål på de 7 bortamatcher man spelat.

Offensivt har Jönköpings Södra gjort 1,64 mål per match i Superettan på de 14 matcher som spelats under säsongen. Ser vi till antalet insläppta mål under säsongen så kan vi konstatera att Jönköpings Södra släppt in 0,79 mål per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 14 matcher som har spelats.