Kristianstad – Djurgården 25/8, odds, live stream, speltips

Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Kristianstad – Djurgården
Matchfakta och matchinfo

Matchfakta Kristianstad – Djurgården i 25/8

Matchen mellan Kristianstad – Djurgården spelas den 25 augusti i Damallsvenskan, med matchstart vid klockan 15:30.

Speltips Kristianstad – Djurgården

 Missa inte de rekar vi tar fram på utvalda matcher. Det kostar inget att ta del av våra speltips på Kristianstad – Djurgården eller någon annan match. Vi publicerar dagligen speltips om du är ute efter att spela på på andra möten än Kristianstad – Djurgården.

Djurgården fick se sig besegrade av Kristianstad i det senaste mötet

Kristianstad vann den senaste matchen, den 5 maj, i Damallsvenskan med 2 – 0 mot Djurgården.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Damallsvenskan

Målstatistik för Kristianstad och Djurgården

På de 4 spelade hemmamatcherna under denna säsongen har Kristianstad gjort totalt 11 mål, ett snitt på 2,75 gjorda mål per match. Under säsongen som har gått har Kristianstad släppt in totalt 4 mål på 4 matcher som laget spelat på hemmaplan i Damallsvenskan, det innebär att Kristianstad släppt in 1,00 mål per match i snitt.

På de 7 matcher Kristianstad spelat i Damallsvenskan denna säsong så har laget gjort totalt 15 mål, med ett snitt på 2,14 mål per match. Ser man till antalet insläppta mål under hela säsongen i ligan så har Kristianstad ett snitt på 1,57 insläppta mål per match, på de 7 matcher som spelats.

Ser vi till antalet gjorda mål på bortaplan så har Djurgården 3 gjorda mål sammanlagt i de 3 bortamatcher man spelat. Djurgården har på de 3 bortamatcher man spelat i Damallsvenskan släppt in 5 mål och har ett snitt på 1,67 insläppta mål per match.

Bortalaget Djurgården har under säsongen i Damallsvenskan totalt gjort 9 mål i de 7 matcher som man har spelat. Det innebär att Djurgården har ett snitt på 1,29 gjorda mål i varje match. Under den gångna säsongen i ligan så har Djurgården släppt in totalt 13 mål. Detta innebär att Djurgården har ett målsnitt på 1,86 insläppta mål totalt under de 7 matcher som spelats under säsongen i Damallsvenskan.