Vittsjö GIK – Djurgården 26/10, odds, livestream, speltips

Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Vittsjö GIK – Djurgården
Matchfakta och matchinfo

Matchfakta Vittsjö GIK – Djurgården i 26/10

Vittsjö GIK möter Djurgården med start 15:30 den 26/10 i Damallsvenskan.

Speltips Vittsjö GIK – Djurgården

 På vissa matcher plockar vi fram betting tips som är fria att använda. Det kostar inget att ta del av våra speltips på Vittsjö GIK – Djurgården eller någon annan match. Speltips på andra matcher än Vittsjö GIK – Djurgården hittar du i menyn under ”speltips”.

Vittsjö GIK vann senast över Djurgården

Vittsjö GIK vann den senaste matchen, den 15 maj, i Damallsvenskan med 3 – 1 mot Djurgården.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Damallsvenskan

Målstatistik för Vittsjö GIK och Djurgården

Räknar vi antalet gjorda mål per hemmamatch i Damallsvenskan så har Vittsjö GIK ett genomsnitt på 1,50 per match, på totalt 4 matcher. På de 4 hemmamatcher som Vittsjö GIK spelat denna säsong så har man släppt in 0 mål totalt och per match blir det 0,00 mål i snitt.

På de 7 matcher Vittsjö GIK spelat i Damallsvenskan denna säsong så har laget gjort totalt 10 mål, med ett snitt på 1,43 mål per match. Ser man till antalet insläppta mål under hela säsongen i ligan så har Vittsjö GIK ett snitt på 0,43 insläppta mål per match, på de 7 matcher som spelats.

På bortaplan har Djurgården denna säsong ett facit med 3 gjorda mål på 3 spelade matcher. På bortaplan har Djurgården i genomsnitt släppt in 1,67 mål på de 3 bortamatcher man spelat.

Djurgården har ett facit denna säsongen i Damallsvenskan med 9 gjorda mål. På de 7 matcher som Djurgården har spelat så har man ett snitt på 1,29 producerade mål framåt per match. Under den gångna säsongen i ligan så har Djurgården släppt in totalt 13 mål. Detta innebär att Djurgården har ett målsnitt på 1,86 insläppta mål totalt under de 7 matcher som spelats under säsongen i Damallsvenskan.