FC Rosengård – Djurgården 8/9, odds, livestream, speltips

Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för FC Rosengård – Djurgården
Matchfakta och matchinfo

Matchfakta FC Rosengård – Djurgården i 8/9

Djurgården gästar FC Rosengård söndagen den 8/9 med matchstart klockan 15:30.

Speltips FC Rosengård – Djurgården

 Är du intresserad av att spela, missa inte de betting tips vi plockar fram på de matcher vi tycker är extra intressanta. De rekar våra skribenter plockar fram är till för att våra besökare ska få ut så mycket som möjligt när de bettar på ex vårt speltips på FC Rosengård – Djurgården eller annan match. rekar på andra matcher än FC Rosengård – Djurgården hittar du i menyn under ”speltips”.

Tabell
Lagens form
Lagens statistik i Damallsvenskan

Målstatistik för FC Rosengård och Djurgården

FC Rosengård har ett målsnitt på 3,00 gjorda mål per hemmamatch i Damallsvenskan. FC Rosengård har totalt släppt in 3 mål på hemmaplan under säsongen som har gått i Damallsvenskan. På de 3 hemmamatcherna så har FC Rosengård därmed ett snitt på 1,00 insläppta mål per match.

På de 7 matcher FC Rosengård spelat i Damallsvenskan denna säsong så har laget gjort totalt 16 mål, med ett snitt på 2,29 mål per match. Under den gångna säsongen har FC Rosengård ett facit med 6 insläppta mål på de 7 matcher som spelats i ligan. I snitt har FC Rosengård släppt in 0,86 mål per match.

Ser vi till antalet gjorda mål på bortaplan så har Djurgården 3 gjorda mål sammanlagt i de 3 bortamatcher man spelat. Djurgården har å sin sida ett bortafacit med 5 insläppta mål under säsongen i Damallsvenskan.

Offensivt har Djurgården gjort 1,29 mål per match i Damallsvenskan på de 7 matcher som spelats under säsongen. Djurgården har totalt spelat 7 matcher under säsongen och på dessa 7 matcher har man släppt in 13 mål, ett snitt på 1,86 insläppta mål per spelad match.