Östersunds FK – Elfsborg 28/7, odds, stream, speltips

1 – 0 2018-07-28 17:00 Allsvenskan
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Östersunds FK – Elfsborg
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr i spelkrediter
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr eller 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-07-28 15:55:45. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Östersund visade inga tecken på att upprepa fjolårets succésäsong. De inledde Allsvenskan svagt, men nu har de trampat igång. Elfsborg gick fem matcher utan att förlora, men åkte på stryk senast mot Norrköping. Vi tror att Östersund rullar på och vinner även här. BetHard ger oss 1,74 gånger pengarna.

Gått bra under en tid

Drömsäsongen där Östersund visade hur långt man kan komma med små medel tog slut efter att de förlorade mötet me Arsenal hemma, men vann borta. De hade tagit sig längre i Europa League än vad någon kunde tro. Förväntningarna var förstås höga inför den nya säsongen i Allsvenskan. Starten var dock inte alls vad man räknat med, och på de åtta första matcherna blev det bara två vinster. Annat är det nu. De är obesegrade i sju matcher och har vunnit fem av dem. Efter fyra raka vinster så kryssade de borta mot Malmö FF efter att Saman Ghoddos kvitterat MFF-ledningen med en dryg kvart kvar av ordinarie tid. I den senaste omgången så gjorde han två nya mål när Trelleborg slogs tillbaka med 4-1. Edwards gjorde 1-0 redan efter fem minuters spel innan Ghoddos satte två på raken. Hopcutt fyllde på med 4-0 efter en halvtimmes spel. Trelleborg fick ett tröstmål kort därefter, men matchen var avgjord. Östersund har kommit igång och vi tror inte att de slår av på takten. Hela laget är tillgängligt för spel.

Förlorade senast

Elfsborg har inte gått något vidare. De inledde svagt, men spelade upp sig mot slutet innan sommaruppehållet. De fortsatte spela bra även när serien drog igång på nytt och hade fem raka matcher utan förlust. På de två senaste har de dock ett kryss och en förlust. Kryss hemma mot Hammarby efter 0-0. Borta mot Norrköping senaste slutade det 1-0. Mållösa i två raka matcher alltså. I matchen mot Norrköping hade de ingen jättebra dag. Ett enda skott på mål mäktade de med att få till, och det är alldeles för svagt. Framåt har det också varit trögt. Tre spelare står på tre gjorda mål vardera, men ingen har gjort fler än så. De har dock gjort fler mål framåt på bortaplan, samtidigt som de också har släppt in klart fler än hemma. Jörgen Horn är vadskadad och Mcvey är borta ytterligare några månader. De är dock de enda två spelarna som rapporteras missa mötet med Östersund. Elfsborg har bara vunnit en match mot ett lag som ligger ovanför dem i tabellen, och vi tycker inte att det ser särskilt ljust ut för dem.

Speltips - Hemmaseger

Efter sin svaga inledning så började Östersund helt plötsligt spela bra och vinna. De har inte förlorat någon av sina sju senaste och vi ser ingenting som skulle stoppa dem från att ta en ny seger här. Elfsborg sprattlade visserligen till något under en period, men förlorade senast. Vårt speltips är en 1:a och den spelar vi hos BetHard till oddset 1,74.

Oddsen i speltipset hämtades 2018-07-24 22:20:09

Matchen är tippad av

Östersunds FK - Elfsborg odds och speltips skrivet av Tobias Ljungkvist

Tobias Ljungkvist

Matchfakta och matchinfo

Kikade vi på oddsen inför mötet i Allsvenskan mellan Östersunds FK och Elfsborg så var Östersunds FK oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Bethard gav då det högsta oddset till 1.91 gånger pengarna på Östersunds FK som vinnare.

Östersunds FK vann det föregåendet mötet mot Elfsborg

Östersunds FK utgick med seger i mötet mot Elfsborg med 1 mål mot 0.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Allsvenskan