Polen – Colombia 24/6, odds, livestream, speltips

Polen
vs
Colombia
0 – 3 2018-06-24 21:00 Fotbolls-VM
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Polen – Colombia
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr i spelkrediter
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr eller 1000 kr

Oddsen uppdaterades 2018-06-24 19:57:24. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Polen har inte rosat marknaden i träningsmatcherna inför turneringen och i första VM-matchen mot Senegal fick de också inkassera en förlust. Colombia är starka, men efter en katastrofal start mot Japan lämnade de också planen utan poäng. Två lite oväntade resultat, och en enormt viktig match. Den här gången tror vi att Colombia tar hem det, och vårt speltips är en 2:a. Den ger 2,10 gånger degen hos Expekt.

Inte formtoppade

Polen vann kvalgruppen ganska enkelt och var där bra. Åtta av tio matcher slutade med seger och de kunde fira sin VM-plats. I träningsmatcherna inför turneringen gick det inget vidare. Tre förluster på raken innan de till sist slog Sydkorea med 3-2. När VM drog igång för polackernas del var det Senegal som stod på andra sidan. Polen skapade mer, men hade bekymmer. Senegalesernas styrka och fart gjorde att de kom igenom och förbi ett antal gånger. Det blev heller inte bättre när Cionek satte 0-1 i egen bur strax innan paus. Med mindre än 20 minuter kvar av matchen gjorde Senegal dessutom 0-2 och polackerna var i brygga. De fick in ett tröstmål med fyra minuter kvar att spela tack vare Krychowiak, men då var det så dags. Vi hade förväntat oss mer av Polen, och deras ganska bleka insats gör att vi tror att de får det tufft att hänga med Colombia.

Svårt att bedöma

Colombias VM kunde ha startat betydligt roligare. Efter att ha gått vidare som fyra i CONMEBOL-kvalet och bland annat slagit Frankrike i träningsmatch inför turneringen har de visat att de kan knyta ihop säcken och prestera när det behövs. De ska normalt sett vara ett bättre lag än Japan. Redan efter tre minuter så startade tråkigheterna för Sydamerikanerna. Rött kort för Carlos Sanchez och straff för motståndarna. Shinji Kagawa satte 0-1 och Colombia var i underläge. Japanerna kontrollerade bollen och drog nytta av att vara en mer på planen. Cuadrado offrades i ett taktiskt byte och fem minuter innan halvtid kom faktiskt 1-1 genom Juan Quintero. Colombianerna var dock trötta och Japan förvaltade ett läge i den 73:e matchminuten. 1-2, vilket också blev slutresultatet. Vi håller Colombia högt och anser att det vore orättvist att klanka ner alltför mycket på dem efter den jobbiga starten. Mot Polen tror vi att de vinner.

Speltips - Colombiansk vinst

Polen imponerade inte på oss mot Senegal. Vi tycker att de har mycket att bevisa. Colombias 1-2 mot Japan är visserligen inget jättebra resultat, men med en man mindre och ett straffmål emot sig så är det någonstans förståeligt. Vi tror att ett Colombia med elva man på planen slår Polen. Speltips är en 2:a, och hos Expekt får vi 2,10 gånger pengarna.

Villkor gäller

Oddsen i speltipset hämtades 2018-06-19 22:12:13

Matchen är tippad av

Polen - Colombia odds och speltips skrivet av Tobias Ljungkvist

Tobias Ljungkvist

Matchfakta och matchinfo

På matchen i Fotbolls-VM mellan Polen och Colombia så höll spelbolagen Colombia som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 2.40 hos ScandiBet.

Colombia vann det föregåendet mötet mot Polen

Mötet mellan Polen och Colombia slutade med en 3-0 seger till Colombia.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Fotbolls-VM