Red Bull Salzburg – Borussia Dortmund 15/3, odds, speltips, streaming

Red Bull Salzburg
vs
Borussia Dortmund
0 – 0 2018-03-15 21:05 Europa League
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Red Bull Salzburg – Borussia Dortmund
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000 kr i spelkrediter
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr eller 1000 kr

Oddsen uppdaterades 2018-03-15 21:04:59. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Red Bull Saltzburg överraskade de flesta när de vann bortamötet i åttondelsfinalen i Europa League mot Borussia Dortmund. Ärligt talat så blev vi lite tagna på sängen över österrikarnas fina spel och utdelning. I den matchen visade man på ett utmärkt sätt att bollinnehav inte är allt och man visade även prov på stor förmåga att ta tillvara på sina chanser. Dortmund kan inte vara annat än besvikna efter första matchen och frågan är om vi inte har en av de större skrällarna i europafotbollen att se fram emot på torsdag kväll. I vårt speltips väljer vi att spela på att hemmalaget återupprepar sitt vägvinnande spel och tar sig vidare. Vi spelar ettan hos Unibet till oddset 3,10.

Saltzburg visar stort spel

I första matchen var man välorganiserade och effektiva. Bollinnehavet förlorade man med 35% mot Dortmund 65%, men man vann antalet skott med 14 mot 13 varav sex var på mål mot Dortmunds två. Starka tecken på en tydlig taktisk seger för tränare Marco Rose och hans mannar. Tecknen fanns förvisso innan, laget gick obesegrade ur gruppspelet och slog ut Real Sociedad i sextondelsfinalen. Men det var få som trodde att de skulle rå på Dortmund hemma på Westfalen. Den segern är ett styrkebesked, dock betyder den föga om de inte följer upp den med ytterligare en bra match och ett avancemang.

Dortmund fortsätter att söka formen

Inte nog med att man åkte ur Champions League och förlorade första mötet mot en motståndare i Europa League som man bör slå, man hackar även spelmässigt i Bundesliga där man inte alls nått de höjder som truppen och tidigare säsonger borgat för. Nu har man förvisso tappat ett par tongivande spelare igen och har en del skador att dras med, men ändå. Aubameyangs ersättare Batshuayi har haft en målsvacka som han bröt nu senast och det är viktigt både för honom och för laget.

Speltips – Saltzburg vinner hemma

Saltzburg är ett bra hemmalag och har bra form. Nu har man dessutom ett bra resultat att spela på i returen. Dortmund kommer verkligen behöva kämpa för att få med sig något härifrån. I vårt speltips spelar vi på att hemmalaget vinner. Vi spelar ettan hos Unibet till oddset 3,10.

Oddsen i speltipset hämtades 2018-03-12 23:33:05

Matchen är tippad av

Red Bull Salzburg - Borussia Dortmund odds och speltips skrivet av Andreas

Andreas

Matchfakta och matchinfo

Inför mötet mellan Red Bull Salzburg - Borussia Dortmund i Europa League så talade spelbolagens odds för en seger till Borussia Dortmund och Bethard gav då det bästa oddset till 2.30 gånger pengarna.

Red Bull Salzburg - Borussia Dortmund kryssade senast

Red Bull Salzburg och Borussia Dortmund kryssade till slut i mötet med slutresultatet 0-0.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Europa League