Southampton – West Ham 27/12, odds, speltips, streaming

Southampton
vs
West Ham
2018-12-27 20:45 Premier League
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Southampton – West Ham
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 12-27-2018 20:45

Southampton möter West Ham med start 20:45 den 27/12 i Premier League.

Speltips Southampton – West Ham

 På de matcher vi tycker är extra intressanta tar vi fram speltips som du kan satsa på. Bettingtips som är framtagna av våra skribenter så att du kan maximera dina vinster när du exempelvis ska satsar på vårt Southampton-West Ham speltips. I menyn hittar du speltips på fler matcher förutom Southampton-West Ham, speltips som vi publicerar dagligen.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Premier League

På de 6 spelade hemmamatcherna under denna säsongen har Southampton gjort totalt 4 mål, ett snitt på 0,67 gjorda mål per match. På de 6 hemmamatcher som Southampton spelat denna säsong så har man släppt in 8 mål totalt och per match blir det 1,33 mål i snitt.

Ser vi till antalet gjorda mål på bortaplan så har West Ham 6 gjorda mål sammanlagt i de 6 bortamatcher man spelat. West Ham har på bortaplan släppt in 11 mål i Premier League. På de 6 bortamatcher som West Ham spelat så har man ett genomsnitt på 1,83 insläppta mål.

Under denna säsongen i Premier League har Southampton gjort totalt 8 mål på 12 matcher man spelat, vilket ger ett målsnitt på 0,67 mål per match. Ser man till antalet insläppta mål under hela säsongen i ligan så har Southampton ett snitt på 1,75 insläppta mål per match, på de 12 matcher som spelats.

West Ham har ett facit denna säsongen i Premier League med 14 gjorda mål. På de 12 matcher som West Ham har spelat så har man ett snitt på 1,17 producerade mål framåt per match. Ser vi till antalet insläppta mål under säsongen så kan vi konstatera att West Ham släppt in 1,50 mål per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 12 matcher som har spelats.