SPAL – Juventus 14/4, odds, speltips, streaming

SPAL
vs
Juventus
2019-04-14 19:30 Serie A
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för SPAL – Juventus
Matchfakta och matchinfo

Avspark 2019-04-14 19:30

Den 14/4 kommer SPAL att möta Juventus. En match som spelas i Serie A och som drar igång vid klockan 19:30.

Speltips SPAL – Juventus

 På de matcher vi tycker är extra intressanta tar vi fram bettingtips som du kan satsa på. Rekar du kan ta del av när du ska satsa på SPAL-Juventus eller andra matcher, utan att det kostar dig en krona. Vi publicerar dagligen speltips om du är ute efter att lägga ett spel på på andra möten än SPAL-Juventus.

Juventus vann senast lagen möttes

I Serie A möttes SPAL och Juventus tidigare under säsongen, den 24/11, och då var det Juventus som utgick med seger med resultatet 2 mål mot 0.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Serie A

Räknar vi antalet gjorda mål per hemmamatch i Serie A så har SPAL ett genomsnitt på 1,14 per match på 7 hemmamatcher som laget spelat. SPAL har totalt släppt in 11 mål på hemmaplan under säsongen som har gått i Serie A. På de 7 hemmamatcherna så har SPAL därmed ett snitt på 1,57 insläppta mål per match.

Ser vi till antalet gjorda mål på bortaplan så har Juventus 17 gjorda mål sammanlagt i de 8 bortamatcher man spelat. Juventus har å sin sida ett bortafacit med 4 insläppta mål under säsongen i Serie A.

Totalt har SPAL producerat 14 mål i Serie A under säsongen som har gått. På de 15 matcher laget spelat så har SPAL ett snitt på 0,93 gjorda mål per match. SPAL har denna säsongen släppt in totalt 24 mål i ligan. Det innebär att på de 15 matcher som spelats så har SPAL 1,60 insläppta mål per match.

Offensivt har Juventus gjort 2,06 mål per match i Serie A på de 16 matcher som spelats under säsongen. Under den gångna säsongen i ligan så har Juventus släppt in totalt 8 mål. Detta innebär att Juventus har ett målsnitt på 0,50 insläppta mål totalt under de 16 matcher som spelats under säsongen i Serie A.