CSKA Moskva – Arsenal 12/4, odds, speltips, stream

CSKA Moskva
vs
Arsenal
2 – 2 2018-04-12 22:05 Europa League
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för CSKA Moskva – Arsenal
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr eller 1000 kr

Oddsen uppdaterades 2018-04-10 15:25:48. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Arsenal fick inleda kvartsfinalen i Europa League mot CSKA Moskva på hemmaplan, och gjorde det med bravur. Inför torsdagens returmöte har man en bekväm ledning med 4-1 i ryggen, och det ska mycket till om Moskva ska kunna knipa en plats i semifinalerna. Ryssarna kommer vara tvugna att spela offensivt från start för att hämta in Arsenals ledning, vilket kommer öppna upp stora ytor för engelsmännen. Vårt speltips blir därför en tvåa, och vi spelar hos Unibet för 1,95 gånger pengarna

Arsenals Mezut Özil i storform

Arsenal har kunnat ta sig fram genom slutspelet i Europa League relativt bekvämt. Man har varit det lag som gjort flest mål under säsongen, och snittar hela 2,3 mål per match.

I det inledande mötet mot CSKA Moskva förra veckan visade dessutom anfallaren Mezut Özil att han är i minst sagt god form. Inte bara var han inblandad i Arsenals två inledande mål i matchen, utan han stod även för assist till både det tredje och fjärde. Lyckas han hålla i samma storform som han påvisade i förra veckans match kommer CSKA Moskva få jobba hårt för att sätta stopp för hans framfart.

Pressat CSKA Moskva måste gå offensivt

För Moskvas del blev förra veckans resultat inte alls den start på kvartsfinalen som de hade hoppats på. Med 1-4 emot sig inför returmötet har de inget val annat än att gå offensivt från start - minst tre bollar måste nätas innan ordinarie tid är över.

Vi kan alltså räkna med ett attackerande hemmalag, som kommer göra allt för att få igång målskyttet så tidigt i matchen som möjligt. Det gäller dock att man vågar spela med is i magen, för ett offensivt grundspel kommer även med risk för att man öppnar upp ytor för sina motståndare. Arsenal visade i förra matchen att man vill spela semifinal i Europa League, och trots sin ledning lär de fortsätta jaga chanser framåt.

Speltips - Arsenal drar nytta av de öppna ytorna

Arsenal påvisade i det inledande mötet att de kan utnyttja sina chanser framåt och göra mål. Vår gissning inför returen är att de kommer fortsätta på samma spår och inte falla ner i det defensiva spelet. CSKA Moskvas offensiva spel lär öppna upp stora ytor bakåt, något som Arsenal kommer utnyttja för att kontra. Vårt speltips blir därför att Arsenal vinner, och vi spelar tvåan hos Unibet för 1,95 gånger pengarna.

 

Oddsen i speltipset hämtades 2018-04-10 14:46:35

Matchen är tippad av

CSKA Moskva - Arsenal odds och speltips skrivet av Linnea

Linnea

Matchfakta och matchinfo

Inför matchen mellan CSKA Moskva och Arsenal i Europa League var Arsenal spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen.

Oavgjort i det senaste mötet mellan CSKA Moskva - Arsenal

Det blev oavgjort, 2-2, i mötet mellan CSKA Moskva och Arsenal.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Europa League