Arsenal – Bate Borisov 21/2, odds, streaming, speltips

Arsenal
vs
Bate Borisov
2019-02-21 18:55 Europa League
Bate Borisov
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Arsenal – Bate Borisov
Matchfakta och matchinfo

Avspark 2019-02-21 18:55

Arsenal möter Bate Borisov med start 18:55 den 21/2 i Europa League.

Speltips Arsenal – Bate Borisov

 På vissa matcher plockar vi fram rekar som är fria att använda. De speltips våra skribenter plockar fram är till för att våra besökare ska få ut så mycket som möjligt när de ska satsar på ex vårt speltips på Arsenal-Bate Borisov eller annan match. Vi publicerar dagligen speltips om du är ute efter att betta på på andra möten än Arsenal-Bate Borisov.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Europa League

Arsenal har ett målsnitt på 1,67 gjorda mål per hemmamatch i Europa League. I Europa League har Arsenal släppt in 2 mål på hemmaplan denna säsongen.

Bate Borisov har ett facit med 2,00 gjorda bortamål i Europa League på de 3 bortamatcher man spelat under säsongen. Bate Borisov har på de 3 bortamatcher man spelat i Europa League släppt in 4 mål och har ett snitt på 1,33 insläppta mål per match.

Under denna säsongen i Europa League har Arsenal gjort totalt 12 mål på 6 matcher man spelat, vilket ger ett målsnitt på 2,00 mål per match. Under den gångna säsongen har Arsenal ett facit med 2 insläppta mål på de 6 matcher som spelats i ligan. I snitt har Arsenal släppt in 0,33 mål per match.

Bortalaget Bate Borisov har under säsongen i Europa League totalt gjort 9 mål i de 6 matcher som man har spelat. Det innebär att Bate Borisov har ett snitt på 1,50 gjorda mål i varje match. Totalt under säsongen i ligan så har Bate Borisov, på 6 spelade matcher, släppt in 1,50 mål i snitt per match.