Arsenal – Qarabag 13/12, odds, streaming, speltips

Arsenal
vs
Qarabag
2018-12-13 21:00 Europa League
Qarabag
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Arsenal – Qarabag
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 12-13-2018 21:00

Arsenal möter Qarabag med start 21:00 den 13/12 i Europa League.

Speltips Arsenal – Qarabag

 Är du intresserad av att spela, missa inte de bettingtips vi plockar fram på de matcher vi tycker är extra intressanta. Det bästa av allt är att det är helt kostnadsfritt att ta av våra bettingtips på Arsenal-Qarabag, eller andra matcher, och du väljer helt själv om du ska spela eller inte. Speltips på andra matcher än Arsenal-Qarabag hittar du i menyn under ”speltips”.

Arsenal vann senast lagen möttes

I Europa League möttes Arsenal och Qarabag tidigare under säsongen, den 4/10, och då var det Arsenal som utgick med seger med resultatet 3 mål mot 0.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Europa League

Arsenal har gjort 4 mål totalt hemma denna säsong i Europa League, ett snitt på 2,00 mål/match.  På hemmaplan har Arsenal släppt in 1,00 mål i genomsnitt denna säsongen i Europa League.

Qarabag har ett facit med 0,50 gjorda bortamål i Europa League på de 2 bortamatcher man spelat under säsongen. På bortaplan har Qarabag i genomsnitt släppt in 1,00 mål på de 2 bortamatcher man spelat.

Under denna säsongen i Europa League har Arsenal gjort totalt 8 mål på 4 matcher man spelat, vilket ger ett målsnitt på 2,00 mål per match. Arsenal har denna säsongen släppt in totalt 2 mål i ligan. Det innebär att på de 4 matcher som spelats så har Arsenal 0,50 insläppta mål per match.

Qarabag har ett facit denna säsongen i Europa League med 1 gjorda mål. På de 4 matcher som Qarabag har spelat så har man ett snitt på 0,25 producerade mål framåt per match. Under den gångna säsongen i ligan så har Qarabag släppt in totalt 6 mål. Detta innebär att Qarabag har ett målsnitt på 1,50 insläppta mål totalt under de 4 matcher som spelats under säsongen i Europa League.