Qarabag – Sporting Lissabon 29/11, odds, speltips, live stream

Qarabag
vs
Sporting Lissabon
2018-11-29 18:55 Europa League
Sporting Lissabon
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Qarabag – Sporting Lissabon
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000 kr i spelkrediter
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-11-09 07:39:40. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Avspark 11-29-2018 18:55

Torsdagen den 29 november kommer Qarabag att möta Sporting Lissabon med avspark 18:55 i Europa League.

Speltips Qarabag - Sporting Lissabon

 På de matcher vi tycker är extra intressanta tar vi fram speltips som du kan lägga ett bet på. Rekar som är framtagna av våra skribenter så att du kan maximera dina vinster när du exempelvis ska betta på vårt Qarabag-Sporting Lissabon speltips. Speltips på andra matcher än Qarabag-Sporting Lissabon hittar du i menyn under ”speltips”.

Sporting Lissabon är favorit om vi kikar på oddsen och spelbolaget ComeOn ger just nu det bästa oddset till 2.35 gånger pengarna. Är du intresserad av att betta på Qarabag, som är nederlagstippade av spelbolagen, så gör du det med fördel hos ComeOn som ger dig det högsta oddset 3.10 gånger pengarna.

2-0 seger till Sporting Lissabon senast

Qarabag och Sporting Lissabon möttes tidigare under säsongen i Europa League och det mötet slutade med en seger till Sporting Lissabon med 2 mål mot 0.

Använd BetOmaten för att betta på de bästa oddsen

Förbättra dina chanser att vinna så mycket som möjligt genom att använda vårt verktyg BetOmaten, för att kombinera odds från flera spelbolag. För att lägga in ett spel i BetOmaten så trycker du på .

Oddsen på Qarabag - Sporting Lissabon jämför du nedan

Om du vill betta på Qarabag - Sporting Lissabon så kan du jämföra oddsen nedan från spelbolagen för att hitta de bästa oddsen på olika speltyper som spelbolagen erbjuder.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Europa League

På hemmaplan har Qarabag gjort 0 mål i Europa League, vilket innebär att Qarabag har ett snitt på 0,00 gjorda mål per match. Qarabag har totalt släppt in 4 mål på hemmaplan under säsongen som har gått i Europa League. På de 2 hemmamatcherna så har Qarabag därmed ett snitt på 2,00 insläppta mål per match.

Under säsongen i Europa League har Sporting Lissabon gjort 2 mål på de 2 bortamatcher man spelat. Sporting Lissabon har på bortaplan släppt in 1 mål i Europa League. På de 2 bortamatcher som Sporting Lissabon spelat så har man ett genomsnitt på 0,50 insläppta mål.

Under denna säsongen i Europa League har Qarabag gjort totalt 1 mål på 4 matcher man spelat, vilket ger ett målsnitt på 0,25 mål per match. Qarabag har under säsongen släppt in totalt 6 mål i ligan på de 4 matcher som spelats.

Sporting Lissabon har ett facit denna säsongen i Europa League med 4 gjorda mål. På de 4 matcher som Sporting Lissabon har spelat så har man ett snitt på 1,00 producerade mål framåt per match. Sporting Lissabon har totalt spelat 4 matcher under säsongen och på dessa 4 matcher har man släppt in 2 mål, ett snitt på 0,50 insläppta mål per spelad match.