Sporting Lissabon – Vorskla Poltava 13/12, odds, livestream, speltips

Sporting Lissabon
vs
Vorskla Poltava
2018-12-13 21:00 Europa League
Vorskla Poltava
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Sporting Lissabon – Vorskla Poltava
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 12-13-2018 21:00

Sporting Lissabon möter Vorskla Poltava torsdagen den 13/12 i Europa League med avspark klockan 21:00

Sporting Lissabon – Vorskla Poltava speltips

 På utvalda matcher har vi skrivit bettingtips som du kan ta del av. Det kostar inget att ta del av våra bettingtips på Sporting Lissabon-Vorskla Poltava eller någon annan match. Kika in under vår sida om speltips för att lägga ett bet på någon annan match än Sporting Lissabon-Vorskla Poltava.

2-1 seger till Sporting Lissabon senast

I Europa League möttes Sporting Lissabon och Vorskla Poltava tidigare under säsongen, den 4/10, och då var det Sporting Lissabon som utgick med seger med resultatet 2 mål mot 1.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Europa League

Räknar vi antalet gjorda mål per hemmamatch i Europa League så har Sporting Lissabon ett genomsnitt på 1,00 per match på 2 hemmamatcher som laget spelat. Under säsongen som har gått har Sporting Lissabon släppt in totalt 1 mål på 2 matcher som laget spelat på hemmaplan i Europa League, det innebär att Sporting Lissabon släppt in 0,50 mål per match i snitt.

Ser vi till antalet gjorda mål på bortaplan så har Vorskla Poltava 3 gjorda mål sammanlagt i de 2 bortamatcher man spelat. Vorskla Poltava har på de 2 bortamatcher man spelat i Europa League släppt in 4 mål och har ett snitt på 2,00 insläppta mål per match.

Per match har Sporting Lissabon ett snitt på 1,00 gjorda mål, på de 4 matcher som spelats i Europa League under säsongen som gått. Ser man till antalet insläppta mål under hela säsongen i ligan så har Sporting Lissabon ett snitt på 0,50 insläppta mål per match, på de 4 matcher som spelats.

Bortalaget Vorskla Poltava har under säsongen i Europa League totalt gjort 4 mål i de 4 matcher som man har spelat. Det innebär att Vorskla Poltava har ett snitt på 1,00 gjorda mål i varje match. Ser vi till antalet insläppta mål under säsongen så kan vi konstatera att Vorskla Poltava släppt in 1,75 mål per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 4 matcher som har spelats.