Villarreal – Sporting Lissabon 21/2, odds, speltips, livestream

Villarreal
vs
Sporting Lissabon
2019-02-21 18:55 Europa League
Sporting Lissabon
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Villarreal – Sporting Lissabon
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 2019-02-21 18:55

Sporting Lissabon gästar Villarreal i Europa League med matchstart 18:55 den 21/2.

Speltips Villarreal – Sporting Lissabon

 Är du intresserad av att spela, missa inte de rekar vi plockar fram på de matcher vi tycker är extra intressanta. De speltips våra skribenter plockar fram är till för att våra besökare ska få ut så mycket som möjligt när de ska betta på ex vårt speltips på Villarreal-Sporting Lissabon eller annan match. Är du intresserad av speltips på andra matcher än Villarreal-Sporting Lissabon så kolla in vår sida med speltips som du hittar i menyn.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Europa League

På de 3 spelade hemmamatcherna under denna säsongen har Villarreal gjort totalt 9 mål, ett snitt på 3,00 gjorda mål per match. Under säsongen som har gått har Villarreal släppt in totalt 2 mål på 3 matcher som laget spelat på hemmaplan i Europa League, det innebär att Villarreal släppt in 0,67 mål per match i snitt.

På de 3 bortamatcher som Sporting Lissabon spelat denna säsong i Europa League har laget gjort 8 mål, vilket ger ett snitt på 2,67 mål per match. Sporting Lissabon har på bortaplan släppt in 2 mål i Europa League. På de 3 bortamatcher som Sporting Lissabon spelat så har man ett genomsnitt på 0,67 insläppta mål.

Per match har Villarreal ett snitt på 2,00 gjorda mål, på de 6 matcher som spelats i Europa League under säsongen som gått. Villarreal har under säsongen släppt in totalt 5 mål i ligan på de 6 matcher som spelats.

Offensivt har Sporting Lissabon gjort 2,17 mål per match i Europa League på de 6 matcher som spelats under säsongen. Under den gångna säsongen i ligan så har Sporting Lissabon släppt in totalt 3 mål. Detta innebär att Sporting Lissabon har ett målsnitt på 0,50 insläppta mål totalt under de 6 matcher som spelats under säsongen i Europa League.