Villarreal – Spartak Moskva 13/12, odds, speltips, livestream

Villarreal
vs
Spartak Moskva
2018-12-13 18:55 Europa League
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Villarreal – Spartak Moskva
Matchfakta och matchinfo

Avspark 12-13-2018 18:55

Villarreal möter Spartak Moskva med start 18:55 den 13/12 i Europa League.

Villarreal – Spartak Moskva speltips

 Är du intresserad av att spela, missa inte de rekar vi plockar fram på de matcher vi tycker är extra intressanta. Det kostar inget att ta del av våra bettingtips på Villarreal-Spartak Moskva eller någon annan match. Vi publicerar dagligen speltips om du är ute efter att spela på på andra möten än Villarreal-Spartak Moskva.

Oavgjort senast Villarreal – Spartak Moskva möttes

Det senaste mötet i Europa League mellan Villarreal – Spartak Moskva slutade med ett kryss med resultatet 3-3.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Europa League

På hemmaplan har Villarreal gjort 7 mål i Europa League, vilket innebär att Villarreal har ett snitt på 3,50 gjorda mål per match. På hemmaplan har Villarreal släppt in 1,00 mål i genomsnitt denna säsongen i Europa League.

Under säsongen i Europa League har Spartak Moskva gjort 0 mål på de 2 bortamatcher man spelat. Bortalaget Spartak Moskva har i genomsnitt släppt in 1,00 mål per bortamatch i Europa League.

Totalt har Villarreal producerat 10 mål i Europa League under säsongen som har gått. På de 4 matcher laget spelat så har Villarreal ett snitt på 2,50 gjorda mål per match. Villarreal har under säsongen släppt in totalt 5 mål i ligan på de 4 matcher som spelats.

Bortalaget Spartak Moskva har under säsongen i Europa League totalt gjort 7 mål i de 4 matcher som man har spelat. Det innebär att Spartak Moskva har ett snitt på 1,75 gjorda mål i varje match. Totalt under säsongen i ligan så har Spartak Moskva, på 4 spelade matcher, släppt in 2,00 mål i snitt per match.