Paok – Bate Borisov 13/12, odds, stream, speltips

Paok
vs
Bate Borisov
2018-12-13 18:55 Europa League
Bate Borisov
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Paok – Bate Borisov
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 12-13-2018 18:55

Paok möter Bate Borisov med start 18:55 den 13/12 i Europa League.

Speltips Paok – Bate Borisov

 Missa inte de speltips vi tar fram på utvalda matcher. Bettingtips du kan ta del av när du ska lägga ett spel på Paok-Bate Borisov eller andra matcher, utan att det kostar dig en krona. Bettingtips på andra matcher än Paok-Bate Borisov hittar du i menyn under ”speltips”.

4-1 seger till Paok senast

Paok och Bate Borisov möttes tidigare under säsongen i Europa League och det mötet slutade med en seger till Paok med 4 mål mot 1.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Europa League

Räknar vi antalet gjorda mål per hemmamatch i Europa League så har Paok ett genomsnitt på 0,00 per match på 2 hemmamatcher som laget spelat. I Europa League har Paok släppt in 3 mål på hemmaplan denna säsongen.

På bortaplan har Bate Borisov denna säsong ett facit med 3 gjorda mål på 2 spelade matcher. Bate Borisov har på de 2 bortamatcher man spelat i Europa League släppt in 3 mål och har ett snitt på 1,50 insläppta mål per match.

Per match har Paok ett snitt på 1,00 gjorda mål, på de 4 matcher som spelats i Europa League under säsongen som gått. Paok har denna säsongen släppt in totalt 5 mål i ligan. Det innebär att på de 4 matcher som spelats så har Paok 1,25 insläppta mål per match.

Offensivt har Bate Borisov gjort 1,00 mål per match i Europa League på de 4 matcher som spelats under säsongen. Under den gångna säsongen i ligan så har Bate Borisov släppt in totalt 8 mål. Detta innebär att Bate Borisov har ett målsnitt på 2,00 insläppta mål totalt under de 4 matcher som spelats under säsongen i Europa League.