Linköping – Djurgården 29/9, odds, speltips, livestream

Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Linköping – Djurgården
Matchfakta och matchinfo

Matchfakta Linköping – Djurgården i 29/9

Djurgården gästar Linköping söndagen den 29/9 med avspark klockan 15:30.

Linköping – Djurgården speltips

 På de matcher vi tycker är extra intressanta tar vi fram speltips som du kan spela på. Betting tips som är framtagna av våra skribenter så att du kan maximera dina vinster när du exempelvis ska betta på vårt Linköping – Djurgården speltips. Rekar på andra matcher än Linköping – Djurgården hittar du i menyn under ”speltips”.

3-2 seger till Linköping senast

I Damallsvenskan möttes Linköping och Djurgården tidigare under säsongen, den 22/4, och då var det Linköping som utgick med seger med resultatet 3 mål mot 2.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Damallsvenskan

Målstatistik för Linköping och Djurgården

På hemmaplan har Linköping gjort 11 mål i Damallsvenskan, vilket innebär att Linköping har ett snitt på 2,75 gjorda mål per match. På hemmaplan har Linköping släppt in 0,25 mål i genomsnitt denna säsongen i Damallsvenskan.

Under denna säsongen i Damallsvenskan har Linköping gjort totalt 15 mål på 7 matcher man spelat, vilket ger ett målsnitt på 2,14 mål per match. Linköping har denna säsongen släppt in totalt 6 mål i ligan. Det innebär att på de 7 matcher som spelats så har Linköping 0,86 insläppta mål per match.

På bortaplan har Djurgården denna säsong ett facit med 3 gjorda mål på 3 spelade matcher. Djurgården har å sin sida ett bortafacit med 5 insläppta mål under säsongen i Damallsvenskan.

Per match har Djurgården i snitt producerat 1,29 mål framåt på de 7 matcher som spelats i Damallsvenskan. Ser vi till antalet insläppta mål under säsongen så kan vi konstatera att Djurgården släppt in 1,86 mål per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 7 matcher som har spelats.