Örebro – Djurgården 31/7, odds, speltips, livestream

Bästa matchoddsen
1 500.00
X 440.00
2 2.20
Vinstchans
Odds för Örebro – Djurgården
1-X-2 – Vinnare
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Betsafe
Bonuserbjudande 100% i bonus upp till 500 kr
Betsson
Bonuserbjudande 100% bonus upp till 1000 kr
betway
Bonuserbjudande 100% bonus upp till 1000 kr
NordicBet
Bonuserbjudande 100% bonus upp till 1000 kr
William Hill

Oddsen uppdaterades 2019-04-18 21:26:33. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta Örebro – Djurgården i 31/7

Örebro möter Djurgården med start 19:00 den 31/7 i Damallsvenskan.

Örebro – Djurgården speltips

 Är du intresserad av att spela, missa inte de odds tips vi plockar fram på de matcher vi tycker är extra intressanta. Det kostar inget att ta del av våra odds tips på Örebro – Djurgården eller någon annan match. Vi publicerar dagligen speltips om du är ute efter att lägga ett spel på på andra möten än Örebro – Djurgården.

Djurgården är favorit om vi kikar på oddsen och spelbolaget William Hill ger just nu det bästa oddset till 2.20 gånger pengarna. Är du intresserad av att betta på Örebro, som är nederlagstippade av spelbolagen, så gör du det med fördel hos Betsafe som ger dig det högsta oddset 500.00 gånger pengarna.

Spela på de bästa oddsen med BetOmaten

Vårt verktyg BetOmaten är en ypperlig tjänst som du kan använda för att betta på Örebro – Djurgården. Den fungerar som en oddskorg dit du kan lägga in odds för att kalkylera vart du får bästa avkastning på din insats. Tryck helt enkelt på för att lägga till de bästa oddsen i din oddskorg.

Oddsen på Örebro – Djurgården jämför du nedan

På denna sida listar vi oddsen på olika bettyper från flera spelbolag så att du själv kan jämföra hos vilket spelbolag du hittar de bästa oddsen och kan spela på mötet mellan Örebro och Djurgården.

Tabell
Lagens form
Lagens statistik i Damallsvenskan

Målstatistik för Örebro och Djurgården

Örebro har gjort 3 mål totalt hemma denna säsong i Damallsvenskan, ett snitt på 0,75 mål/match. På hemmaplan har Örebro släppt in 1,00 mål i genomsnitt denna säsongen i Damallsvenskan.

På de 7 matcher Örebro spelat i Damallsvenskan denna säsong så har laget gjort totalt 7 mål, med ett snitt på 1,00 mål per match. Ser man till antalet insläppta mål under hela säsongen i ligan så har Örebro ett snitt på 1,29 insläppta mål per match, på de 7 matcher som spelats.

Under säsongen i Damallsvenskan har Djurgården gjort 3 mål på de 3 bortamatcher man spelat. På bortaplan har Djurgården i genomsnitt släppt in 1,67 mål på de 3 bortamatcher man spelat.

Per match har Djurgården i snitt producerat 1,29 mål framåt på de 7 matcher som spelats i Damallsvenskan. Totalt under säsongen i ligan så har Djurgården, på 7 spelade matcher, släppt in 1,86 mål i snitt per match.