Serbien – Brasilien 27/6, odds, stream, speltips

Serbien
vs
Brasilien
0 – 2 2018-06-27 20:00 Fotbolls-VM
Brasilien
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Serbien – Brasilien
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr i spelkrediter
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-06-27 19:57:19. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Serbien står på tre poäng efter segern mot Costa Rica, medan Brasilien toppar gruppen på fyra poäng med bättre målskillnad än Schweiz. Nu tror vi att Brasilien samlar sig och tar hand om gruppsegern. Speltips är en 2:a, och SuperLenny ger oddset 1,50 för den.

En vinst och en förlust

Serbien är världens 34:e bästa lag enligt FIFA:s världsranking. De lyckades slå Costa Rica med 0-1 i första matchen efter att Kolarov gjort matchens enda mål tio minuter in i andra halvlek. Det var jämnt med chanser åt båda hållen, men serberna höll undan och inkasserade tre poäng. Mot Schweiz hamnade de i en tidig ledning efter Aleksandar Mitrovic 1-0 redan fem minuter in i matchen. Den ledningen stod sig till inledningen på den andra akten då målvakten Stojkovic fick kapitulera på Granit Xhakas avslut. Matchen såg ut att sluta med delad poäng, men just när klockan skulle ticka över till tilläggstid så kom schweizarnas Shaqiri loss och kunde sätta 1-2. En tung förlust för Serbien, som lika gärna hade kunnat stå som segrare om turen hade varit på deras sida. Nu har de en svår uppgift framför sig i och med den avslutande matchen mot Brasilien, och vi tror inte att de klarar ut det.

Kniper gruppsegern

Brasilien var enormt bra i kvalet till VM, men när de mötte Schweiz i den första matchen i gruppen så fick de nöja sig med ett kryss. Coutinho kunde ge det stjärnspäckade sydamerikanska laget ledningen efter 20 minuters spel. Det var också Brasilien som hade mest boll och skapade flest chanser. När de inte lyckades förvalta dem så var det dock Schweiz som såg till att hugga. Zuber fick in kvitteringen i matchminut 50, och därefter hände det ingenting mer på målfronten. Delad poäng. Mot Costa Rica kom det att bli en riktig rysare. Att brassarna är det bättre laget av de två är det nog ingen som säger emot, men vad hjälper det när man inte förvaltar sina lägen? Costa Rica hade två avslut, inget av dem gick på mål. Brasilien hade 20 avslut, varav hälften faktiskt hölls innanför målramen. Ett pressat Brasilien fick inte in bollen, och det hann gå både 45 och 90 minuter. Först på tilläggstid kunde Coutinho trycka in 1-0. I den 97:e minuten lyckades dessutom en ifrågasatt Neymar peta in 2-0. Brasilien behöver höja sig, och vi tror att de åtminstone höjer sig så pass att de slår Serbien.

Speltips - Vinner trots att de inte har imponerat

Serbien vann sin första match men trots ett bra insats mot Schweiz i den andra så slutade det med att de släppte in 1-2 och blev utan poäng. De kan fortfarande gå vidare, men då måste de slå Brasilien. Brassarna kryssade mot Schweiz och hade tur som fick in inte bara en, utan två bollar på tilläggstid mot Costa Rica. Vi tror att de skärper till sig och slår Serbien. Speltips är en 2:a, och den får vi 1,50 gånger pengarna för hos SuperLenny.

Oddsen i speltipset hämtades 2018-06-25 08:25:13

Matchen är tippad av

Serbien - Brasilien odds och speltips skrivet av Tobias Ljungkvist

Tobias Ljungkvist

Matchfakta och matchinfo

Inför mötet mellan Serbien - Brasilien i Fotbolls-VM så talade spelbolagens odds för en seger till Brasilien och ScandiBet gav då det bästa oddset till 1.54 gånger pengarna.

Brasilien utgick med seger i det senaste mötet mot Serbien

Brasilien vann till slutet mötet mot Serbien med resultatet 2-0.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Fotbolls-VM