Danmark – Australien 21/6, odds, stream, speltips

Danmark
vs
Australien
1 – 1 2018-06-21 15:00 Fotbolls-VM
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Danmark – Australien
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr i spelkrediter
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-06-21 13:59:31. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Danmark vann mot Peru med 0-1 men hade turen med sig då peruanerna missade straff. Australien var ett självmål ifrån att kryssa mot Frankrike. I den andra omgången i gruppen möts de båda, och då tror vi faktiskt att våra grannar får nöja sig med ett kryss. Vårt speltips är alltså ett oavgjort resultat, och hos Betway ger det oss 3,40 gånger insatsen.

Fick med sig alla tre poäng

Danmark skapade färre lägen än Peru och hade färre avslut på mål. De hade mindre boll och drog på sig nästan dubbelt så många frisparkar. Ändå så var det våra nordiska grannar som lämnade matchen i den första omgången med tre poäng. Då hade Poulsen orsakat en straff som Peru missade under första halvlek. I andra var det samme Poulsen som helt klart revanscherade sig när han satte 0-1 på en boll från Christian Eriksen. Peru jagade och pressade men kom aldrig ikapp. Kasper Schmeichel var bra i det danska målet och en av matchens klart bästa spelare. Segern hade lika gärna kunnat gå till Peru, men Danmark har inlett VM på bästa sätt. Australien är dock ett tungt lag att möta och frågan är om danskarna klarar ut det.

Nära mot Frankrike

Australiens väg till VM gick genom en tredjeplats i tredje kvalrundan, där de kom efter både Japan och Saudiarabien. När de väl stod på planen i Ryssland och domaren blåste igång matchen mot Frankrike så var de ändå bra med. De har ett starkt försvarsspel och är svåra att få hål på. Fransmännen fick slita rejält innan Griezmann till slyut kunde göra 1-0 på en säker straff efter en dryg timmes spel. Bara fyra minuter efter ledningsmålet fick dock Australien chansen från straffpunkten och Mile Jedinak kvitterade. Fransmännen skapade klart mer, men de skulle behöva assistans för att få in segermålet. Med mindre än tio minuter kvar att spela råkade Aziz Behich skicka bollen i eget mål till 2-1 för Frankrike. Det resultatet stod sig matchen ut. Australien tar dock med sig sitt starka defensiva spel och vi tror att de kan göra det svårt för Danmark.

Speltips - Starkt Australien klarar krysset

De är starka och svåra att få hål på. Därför tror vi att Australien mycket väl kan klara av att hålla krysset när de möter Danmark. Danmark vann sin första mot Peru, men det kunde ha gått åt vilket håll som. Frankrike fick kämpa för sina tre pinnar mot Australien. Vårt speltips är ett X och det spelar vi till 3,40 gånger pengarna hos Betway.

Villkor gäller

Oddsen i speltipset hämtades 2018-06-17 16:01:17

Matchen är tippad av

Danmark - Australien odds och speltips skrivet av Tobias Ljungkvist

Tobias Ljungkvist

Matchfakta och matchinfo

På matchen i Fotbolls-VM mellan Danmark och Australien så höll spelbolagen Danmark som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 2.10 hos ScandiBet.

Oavgjort i det senaste mötet mellan Danmark - Australien

Matchen mellan Danmark och Australien slutade oavgjort med siffrorna 1-1.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Fotbolls-VM