Peru – Danmark 16/6, odds, streaming, speltips

Peru
vs
Danmark
0 – 1 2018-06-16 18:00 Fotbolls-VM
Danmark
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Peru – Danmark
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr i spelkrediter
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-06-16 17:00:44. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Sverige har mött både Danmark och Peru i träningsmatcher inför VM och kryssat mot båda. Nu är det istället Peru och Danmark som ska göra upp, och här handlar det om skarpt läge. Första omgången i svåra grupp C. Vi tror att Danmark kommer att vara det något bättre laget och speltips blir en 2:a. Betser ger oddset 2,35.

14 raka utan förlust

Peru har gått fantastiskt bra. Vi skrev om dem inför mötet i träningsmatchen mot Sverige och imponerades av deras långa förlustfria svit. Matchen mot Sverige går inte till historien som någon av de absolut roligaste. Peru skapade något mer, men några mål blev det varken framåt eller bakåt. Sviten förlängdes emellertid, och 14 raka matcher utan förlust, varav 9 har varit vinster imponerar fortsatt. Innan matchen mot Sverige hade de fem raka vinster. Danmark blir alltså första motståndare för Peru, och ett bra resultat blir viktigt om de ska kunna ta sig ur gruppen. De ska dessutom möta Frankrike och Australien.

Inte förlorat sedan 2016

Danmark har också en riktigt fin svit. De förlorade två matcher i kvalgruppen, mot Skottland och Polen. Då är vi tillbaka i oktober 2016. Därefter är de obesegrade både i kvalmatcher och träningsmatcher, och danskarna har klättrat upp hela vägen till en tolfteplats på FIFA:S världsranking. I träningsmatcherna har de slagit Panama och kryssat mot Chile. Därefter kryss mot Sverige, och i den senaste blev det stabil seger mot Sveriges kommande motståndare Mexiko. Med drygt 20 minuter kvar att spela fick Leipzig-spelaren Poulsen in 1-0, och bara tre minuter senare satte stjärnan CHristian Eriksen 2-0. Det var annars en jämn tillställning där Mexiko hade något mer boll och fick iväg något mer avslut på mål, men den danska effektiviteten gav segern. Vi tror på danskarna i VM-premiären.

Speltips - Danmark tar tre poäng

Peru har gjort fina resultat under lång tid, men danskarna är ändå snäppet värre. Senast Danmark förlorade var under hösten 2016, och de har klättrat högre och högre upp på världsrankingen. Det här är en viktig match som mycket väl kan visa sig avgörande när det ska avgöras vilka som går vidare från gruppen. Vi väljer att tro på Danmark och speltips blir en 2:a. Den ger oss 2,35 gånger pengarna hos Betser.

Oddsen i speltipset hämtades 2018-06-11 15:32:33

Matchen är tippad av

Peru - Danmark odds och speltips skrivet av Tobias Ljungkvist

Tobias Ljungkvist

Matchfakta och matchinfo

På matchen i Fotbolls-VM mellan Peru och Danmark så höll spelbolagen Danmark som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 2.50 hos Bethard.

Danmark utgick med seger i det senaste mötet mot Peru

Danmark vann matchen mot Peru med resultatet 1-0.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Fotbolls-VM