GIF Sundsvall – Östersunds FK 10/8, odds, speltips, livestream

Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för GIF Sundsvall – Östersunds FK
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 2019-08-10 18:00

I Allsvenskan kommer GIF Sundsvall att möta Östersunds FK klockan 18:00 lördagen den 10 augusti.

Speltips GIF Sundsvall – Östersunds FK

 Är du intresserad av att spela, missa inte de rekar vi plockar fram på de matcher vi tycker är extra intressanta. Det kostar inget att ta del av våra odds tips på GIF Sundsvall – Östersunds FK eller någon annan match. Odds tips på andra matcher än GIF Sundsvall – Östersunds FK hittar du i menyn under ”speltips”.

Kryss i det senaste mötet

I Allsvenskan slutade det senaste mötet mellan GIF Sundsvall och Östersunds FK, lördagen den 1 juni, oavgjort. Resultatet i det mötet blev till slut 1 – 1.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Allsvenskan

Målstatistik för GIF Sundsvall och Östersunds FK

GIF Sundsvall har gjort 9 mål totalt hemma denna säsong i Allsvenskan, ett snitt på 1,80 mål/match. I Allsvenskan har GIF Sundsvall släppt in 7 mål på hemmaplan denna säsongen.

På de 13 matcher GIF Sundsvall spelat i Allsvenskan denna säsong så har laget gjort totalt 15 mål, med ett snitt på 1,15 mål per match. Under den gångna säsongen har GIF Sundsvall ett facit med 20 insläppta mål på de 13 matcher som spelats i ligan. I snitt har GIF Sundsvall släppt in 1,54 mål per match.

Östersunds FK har ett snitt på 0,50 gjorda bortamål i Allsvenskan på de 6 bortamatcher man spelat under säsongen. Östersunds FK har å sin sida ett bortafacit med 10 insläppta mål under säsongen i Allsvenskan.

Östersunds FK har ett facit denna säsongen i Allsvenskan med 13 gjorda mål. På de 12 matcher som Östersunds FK har spelat så har man ett snitt på 1,08 producerade mål framåt per match. Östersunds FK har totalt spelat 12 matcher under säsongen och på dessa 12 matcher har man släppt in 18 mål, ett snitt på 1,50 insläppta mål per spelad match.