Kroatien – Nigeria 16/6, odds, speltips, livestream

Kroatien
vs
Nigeria
2 – 0 2018-06-16 22:00 Fotbolls-VM
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Kroatien – Nigeria
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr i spelkrediter
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-06-16 20:54:11. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

För första gången någonsin så möter Kroatien och Nigeria varandra. Det är i andra marchen i grupp D som mötet sker. I första matchen spelar Argentina mot Island. Sannolikt är blir detta en ytterst viktig match när det ska avgöras vilka som går vidare ifrån gruppen. Argentina är stora favoriter för att avgå med segern i gruppen, sen är det sannolikt segraren i denna match som följer med dem till utslagsrundan. I vårt speltips väljer vi att spela på Kroatien som segrare i denna match. Vi spelar ettan hos Betway till oddset 2,63.

Kroatien vill bryta sin svit

Man kvalade in till sitt femte VM-slutspel genom att slå ut Grekland i playoff-matchen. Man deltog i sitt första VM 1998 och då åkte man hem med en bronsmedalj runt halsen. Sedan dess har man aldrig lyckats ta sig vidare ur gruppspelet. Nu hoppas man kunna bryta den sviten. Man har ett bra lag med mängder av erfarenhet. Det gäller bara för dem att få ihop laget på ett bra sätt. Kroaterna gillar inte premiärer i VM, man har förlorat sina tre senaste. Faktum är att man endast vunnit en av sina sju senaste matcher i VM och det var mot Kamerun i VM 2014. Den sviten vill man nu bryta.

Nigeria har VMs yngsta trupp

Nigeria gör sitt sjätte VM. Man har bara missat ett sedan debuten 1994. Faktum är att inget annat afrikanskt land har deltagit oftare än Nigeria sedan dess. Lagets VM-form har inte varit vass under de senaste turneringarna. Man har bara vunnit en av sina 12 senaste matcher i VM. övriga 11 är fördelade mellan tre oavgjorda och åtta förluster. Man har även misslyckats göra mål i sina tre senaste premiärer med en oavgjord och två förluster. Vid datumet för premiären så kommer gruppens medelålder vara 25 år och 336 dagar. Med det så har man hela turneringens yngsta trupp.

Speltips - Kroatien bryter sin svit och vinner

Kroatien har ett lag i sina bästa år med både bra erfarenhet och yngre hungriga spelare. Nigeria har ett lag som är mer ofärdigt, men som har potential. I vårt speltips väljer vi att spela på Kroatien. Vi spelar ettan hos Betway till oddset 2,63.

Villkor gäller

Oddsen i speltipset hämtades 2018-06-14 00:34:27

Matchen är tippad av

Kroatien - Nigeria odds och speltips skrivet av Andreas

Andreas

Matchfakta och matchinfo

Kikade vi på oddsen inför mötet i Fotbolls-VM mellan Kroatien och Nigeria så var Kroatien oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget William Hill gav då det högsta oddset till 1.80 gånger pengarna på Kroatien som vinnare.

Kroatien vann det föregåendet mötet mot Nigeria

Kroatien utgick till slut med seger med 2 mål mot 0.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Fotbolls-VM