Island – Kroatien 26/6, odds, livestream, speltips

Island
vs
Kroatien
1 – 2 2018-06-26 21:00 Fotbolls-VM
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Island – Kroatien
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr i spelkrediter
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-06-26 19:54:20. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Island är illa ute i sitt första VM och risken är stor att de inte upprepar bedriften från EM för två år sedan när man gick till kvartsfinal. Man möter Kroatien och måste vinna för att ha en chans. Kroatien å sin sida är redan klara för nästa runda efter två stabila segrar. I vårt speltips väljer vi att spela på Island. Vi spelar ettan hos Betfair till oddset 4,30. 

Island måste vinna

Man inledde med att överraska fotbollsvärlden genom att spela lika med självaste Argentina. Efter det togs man snabbt ned på jorden igen då man förlorade andra matchen mot Nigeria med 0-2. Så nu står man här inför sista matchen och måste vinna för att ha möjlighet att gå vidare. samtidigt som man själv vinner så måste Argentina slå Nigeria. Men inte med fler än ett mål mer än Island för då går Argentina om istället. Grupp C är ett getingbo.

Kroatien stabila

Om det surrar rejält kring de tre övriga lagen så sitter Kroaterna lugnt i båten efter två raka segrar och ett lag i slutspel. Man känns harmoniska både på och utanför planen. Det finns alla möjligheter att laget kan gå långt i turneringen. Man har hittat rätt i taktiken och spelet, åldersstrukturen i truppen är helt rätt med flera etablerade spelare i de största ligorna tillsammans med unga hungriga spelare på väg uppåt.

Speltips - Vi spelar med hjärtat

Island charmade alla under förra mästerskapet och det är alltid roligt när en mindre etablerad nation överraskar etablissemanget. Därför väljer vi att spela på Island i vårt Speltips. Även om formen hos Kroatien är god och de är favoriter till segern så kan de ju vila ett gäng spelare och därmed försvaga sitt lag samtidigt som vi hoppas att de förlorar så att de kan ta med sig Island till åttondelsfinalerna. Vi spelar ettan hos Betfair till oddset 4,30.

Oddsen i speltipset hämtades 2018-06-23 23:30:40

Matchen är tippad av

Island - Kroatien odds och speltips skrivet av Andreas

Andreas

Matchfakta och matchinfo

Kikade vi på oddsen inför mötet i Fotbolls-VM mellan Island och Kroatien så var Kroatien oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget ComeOn gav då det högsta oddset till 2.25 gånger pengarna på Kroatien som vinnare.

Kroatien vann det föregåendet mötet mot Island

Kroatien utgick till slut med seger med 2 mål mot 1.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Fotbolls-VM