Ryssland – Egypten 19/6, odds, speltips, stream

Ryssland
vs
Egypten
3 – 1 2018-06-19 20:00 Fotbolls-VM
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Ryssland – Egypten
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr i spelkrediter
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-06-19 19:39:26. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Ryssland, som tog en enkel vinst i första omgången, tar emot ett hård arbetande Egypten i andra omgången i VM. Ryssarna lär komma stärkta efter sin vinst mot Saudiarabien och vid vinst är de garanterade avancemang. Egypten å sin sida måste vinna efter förlusten  mot Uruguay senast om de skall ha någon chans att ta sig vidare. I vårt speltips väljer vi att spela på att Egypten vinner kampen. Vi spelar tvåan hos Expekt till oddset 4,00. 

Ryssland överraskade

Under uppladdningen till VM har man spelat mängder av träningsmatcher, dessa marcher betyder ju inget så deras form inför mästerskapet har varit oklar. Vad som dock är klart är att man innan premiären spelade sju raka träningslandskamper utan att vinna, varav fyra förluster. Så vinsten mot Saudiarabien med hela 5-0 kom ju lägligt för hemmanationens självförtroende. Bäst på planen var unge Alexandr Golovin som gjorde ett mål och tre assist. Han spelar till vardags i CSKA Moskva och kommer ifrån en fin säsong. Tyvärr för ryssarnas del så tappar man spelfördelaren Alan Dzagoev då han skadade sig och blir borta under resten av VM.

Salah är tillbaka

Egypten gjorde en fantastiskt fin insats mot Uruguay i första omgången av VM. Detta utan sin bästa spelare, Mohammed Salah, som fortfarande rehabar sin axelskada. Tyvärr så gav det fina spelet ingen utdelning då Uruguay avgjorde med ett sent mål på hörna. Nu skall Salah vara spelklar och det blir intressant att se hur det påverkar resten av laget. För man visade tydligt att man kan hota de bra lagen även utan sin världsstjärna, men frågan är hur mycket bättre de blir med honom.

Speltips - Salahs comeback avgör

Att efter en så fin insats få sin bäste spelare tillbaka kommer givetvis att höja Egyptens lag ytterligare. Ryssarna var bra senast, men Egypten är ett lag av en helt annan kaliber. Denna matchen blir en tydlig värdemätare för dem. För vår del så tror vi att det kommer bli Egypten som går segrande ur matchen. Salahs inflytande kommer att bli stort. Vi spelar tvåan hos Expekt till oddset 4,00.

Villkor gäller

Oddsen i speltipset hämtades 2018-06-18 00:41:39

Matchen är tippad av

Ryssland - Egypten odds och speltips skrivet av Andreas

Andreas

Matchfakta och matchinfo

Inför matchen mellan Ryssland och Egypten i Fotbolls-VM var Ryssland spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen.

Ryssland utgick med seger i det senaste mötet mot Egypten

Ryssland utgick till slut med seger med 3 mål mot 1.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Fotbolls-VM