Ryssland – Saudiarabien 14/6, odds, speltips, stream

Ryssland
vs
Saudiarabien
5 – 0 2018-06-14 18:00 Fotbolls-VM
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Ryssland – Saudiarabien
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr i spelkrediter
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-06-14 16:53:21. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Så är det då äntligen dags. Det är fyra år sedan senast och vi har längtat sedan dess. VM drar igång, och i vanlig ordning så är värdnationen först ut. Ryssland lär ha ett rejält publikstöd när de tar sig an Saudiarabien i turneringens allra första match. Av tradition så brukar hemmanationerna kunna göra bra VM-turneringar, och vi tror att Ryssland åtminstone inleder med seger. Speltips blir en 1:a och den spelar vi till oddset 1,53 hos Ladbrokes.

Inleder hemmaturneringen

Ryssland står värd för sommarens världsmästerskap, och VM 2018 är bara ett par dagar bort. Det ryska folket hoppas och tror på sitt lag, och i en grupp med Saudiarabien, Egypten och Uruguay kan de behöva stödet. Sedan Sovjet-tiden har Ryssland spelat tre VM-slutspel men aldrig lyckats ta sig vidare från gruppspelet. Värdnationerna brukar dock ta sig vidare från gruppspelet. Enda gången så inte har varit fallet var i Sydafrika 2010. Rysslands enda vinster i VM-slutspel har kommit mot afrikanska lag (6-1 mot Kamerun 1994, 2-0 mot Tunisien 2002). Däremot har de inte vunnit någon av sina fem senaste matcher i slutspelssammanhang vad gäller VM. Det som är lite oroväckande för Rysslands del är att de inte har vunnit någon av sina sju senaste matcher över huvud taget. Senaste vinsten var mot Japan i oktober 2017, därefter har det blivit tre kryss och fyra förluster. När sommarens fest drar igång är de ändå favoriter och vi tror att de grejar det.

Vunnit enda mötet

Saudiarabien har mött Ryssland en gång tidigare. Året var 1993, och matchen slutade 4-2. De har alltså lyckats förut, men de går in i matchen som underdogs. Det är femte gången Saudiarabien är med i ett VM-slutspel och det blir det första sedan 2006. De tre senaste gångerna har de slutat sist i gruppen och fått tacka för sig. Bästa resultatet är från VM 1994, då de åkte ut mot Sverige i åttondelsfinalen. Om Ryssland har haft det lite trögt med vinsterna i sina VM-matcher så får man säga detsamma om Saudiarabien. På de tio senaste matcherna har de bara två kryss, resten förluster. De har heller aldrig vunnit sin första match i ett VM, utan kryssat en gång och förlorat tre. Dessutom har de bara hållit nollan en enda gång, och de har lämnat planen mållösa i sju av de nio senaste VM-matcherna. I senaste tärningsmatchen, mot Tyskland lyckades de spela hyfsat jämnt (åtminstone resultatmässigt) när de förlorade med 2-1. Kanske kan de klara av ett liknande resultat mot Ryssland?

Speltips - Ryssland tar tre poäng

När VM-turneringens första match spelas så är det värdnationen Ryssland som går in som favoriter. Saudiarabien har aldrig vunnit en premiärmatch i ett VM-slutspel, och de har haft förtvivlat svårt med målskyttet. Vårt speltips är en 1:a, vi tror att Ryssland vinner. Den ger oss 1,53 gånger pengarna hos Ladbrokes.

Oddsen i speltipset hämtades 2018-06-10 19:32:39

Matchen är tippad av

Ryssland - Saudiarabien odds och speltips skrivet av Tobias Ljungkvist

Tobias Ljungkvist

Matchfakta och matchinfo

Kikade vi på oddsen inför mötet i Fotbolls-VM mellan Ryssland och Saudiarabien så var Ryssland oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget ScandiBet gav då det högsta oddset till 1.50 gånger pengarna på Ryssland som vinnare.

Ryssland vann det föregåendet mötet mot Saudiarabien

Matchen slutade med en seger till Ryssland med 5 mål mot 0.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Fotbolls-VM