Spanien – Ryssland 1/7, odds, live stream, speltips

Spanien
vs
Ryssland
4 – 5 2018-07-01 16:00 Fotbolls-VM
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Spanien – Ryssland
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr i spelkrediter
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-07-01 15:55:28. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Spanjorerna var nära att mista allt, men tack vare Aspas mål på tilläggstid så gick de vidare som etta i gruppen. Nu får de möta värdnationen Ryssland, som rullade bort både Saudiarabien och Egypten, men som inte hängde med mot Uruguay. Oddset 1,60 hittar vi hos Betser.

Kamp mot klockan

Diego Costa kvitterade Portugals ledning två gånger om när Spanien kryssade i sin första match i turneringen. Nacho Fernandez såg till att Spanien gick upp till 2-3-ledning, men en Ronaldofrispark med två minuter kvar till de 90 gjorde att grannländerna fick dela på poängen. I andra gruppspelsomgången mötte de ett tappert kämpande Iran, som faktiskt ställde till en del bekymmer. Då blev Costa på nytt målskytt och hjälte med sitt 0-1, som blev matchens enda. I den avslutande gruppmatchen skulle det bli rejält spännande. Spanien hade svårt att få till det riktigt, och det var Marocko som gjorde 0-1 efter en kvart. Fem minuter senare gjorde Isco 1-1, och det stod sig fram till tio minuter återstod att spela. Då gjorde Marocko 1-2, och i det läget var Spanien ute ur turneringen. De pressade på framåt, men först på tilläggstid kunde Iago Aspas få in kvitteringen och i och med det också säkra förstaplatsen i gruppen. Spanien har mer att ge, och mot Ryssland tror vi de är mer på tårna.

Effektiva i de två första

Ryssland öppnade, i egenskap av värdnation, VM-turneringen med match mot Saudiarabien. Rent spelmässigt var det ingen särskilt bra match - framförallt inte för Saudiarabien - men vad gäller effektiviteten är det svårt att inte berömma ryssarna. De hade sju avslut på mål, fem av dem gick in. Cheryshev blev inbytt tidigt efter skada på Dzagoev, och han stod för två fullträffar. Gazinskiy, Dzuba och Golovin satte övriga. Mot Egypten hade Salah hunnit komma tillbaka i speldugligt skick, men Ryssland fortsatte göra mål. Ett självmål tidigt i andra innebar 1-0, och Cheryshev satte sitt tredje mål i turneringen efter en timmes spel. Kort därpå gjorde Dzyuba 3-0. Salah fick chansen från straffpunkten och reducerade till 3-1, men mer än så hände inte. Mot Uruguay i ryssarnas tredje match var det inte riktigt så enkelt. De hamnade i tidigt underläge 1-0, och Cheryshev blev olyckligt självmålsskytt redan innan 25 minuter spelats. En utvisning på Smolinkov innan första halvlek var färdigspelad innebar att Ryssland aldrig hämtade sig. Matchen slutade 3-0. Trots två fina resultat från ryssarna så har vi svårt att se hur de ska rå på Spanien. Vi tror att det är färdigspelat för deras del.

Speltips - Spanien tar sig vidare

Spaniens enda seger i gruppen räckte till första plats i gruppen, men de har inte visat upp några världsmästartakter hittills. Ryssland var grymt effektiva både mot Saudiarabien och Egypten, men när motståndet blir tuffare blir det värre. Vi tror att Spanien tar hem matchen och får spela kvartsfinal. Vårt speltips är en 1:a, och den ger 1,60 gånger pengarna hos Betser.

Oddsen i speltipset hämtades 2018-06-26 12:49:26

Matchen är tippad av

Spanien - Ryssland odds och speltips skrivet av Tobias Ljungkvist

Tobias Ljungkvist

Matchfakta och matchinfo

Inför mötet mellan Spanien - Ryssland i Fotbolls-VM så talade spelbolagens odds för en seger till Spanien och Expekt gav då det bästa oddset till 1.60 gånger pengarna.

Ryssland vann det föregåendet mötet mot Spanien

Ryssland vann till slutet mötet mot Spanien med resultatet 5-4.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Fotbolls-VM