Uruguay – Portugal 30/6, odds, speltips, stream

Uruguay
vs
Portugal
2 – 1 2018-06-30 21:00 Fotbolls-VM
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Uruguay – Portugal
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr i spelkrediter
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-06-30 19:32:10. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Tre matcher, tre vinster för Uruguay. Dessutom med båda anfallsstjärnorna i målprotokollet senast. För Portugals del blev det bara en vinst i gruppen, men de tar sig ändå vidare. Frågan är om Ronaldo hämtar sig efter straffmissen. Vi tror på en mycket jämn match och tror att det här går till förlängning. Vårt speltips är ett X, och det spelas till oddset 2,95 hos BetHard.

Full pott

Mot Egypten slapp de möta Mohamed Salah. Det blev ändå en svår match och det såg länge ut att sluta 0-0. Först med bara minuter kvar att spela så fick Uruguay in 0-1, och då var det backen Gimenez som lyckades få in bollen. Mot Saudiarabien trodde alla på en enkel seger efter att Ryssland slagit dem med hela 5-0, men Suarez 1-0 i 23:e matchminuten blev matchens enda mål. Uruguay var dock i kontroll matchen igenom och med två raka vinster ska man väl egentligen inte klaga. Mot Ryssland skulle det bli den tuffaste matchen i gruppen. Avslutningen bjöd dock på tre mål, varav Suarez stod för det första och Cavani det sista. Ryssland noterades för ett självmål vid 2-0. Dessutom åkte ryssarna på ett rött kort, vilket gjorde att Uruguay enkelt kunde spela av matchen. Tre vinster utan ett enda insläppt mål visar ändå att Uruguay kan det här. Frågan är hur de klarar sig mot de regerande europamästarna.

En enda seger

Portugal blir många gånger synonymt med Cristiano Ronaldo, och det är kanske inte så konstigt. I första matchen mot Spanien var det han som räddade sitt lag när han stod för alla tre Portugals mål. Det sista en vacker frispark bara minuter från slutsignalen. I andra omgången mötte de Marocko, och där blev det kämpigt. Ronaldo gjorde 1-0, men det var marockanerna som skapade mest. Portugal höll dock undan och vann matchen. Och tur var väl det. Iran hade visserligen spelat bra både mot Marocko och Spanien och hade chansen att gå vidare om de lyckats vinna i den sista gruppspelsomgången. Iran skapade en del hyfsade lägen, men Ricardo Quaresma lyfte in en snygg yttersida i bortre hörnet till 1-0 för Portugal just innan halvtid. Portugal fick en straff, och Ronaldo - säkerheten själv, stegade fram. Han lästes dock av målvakten och blev mållös. Istället kunde Iran till sist kvittera, men det var för sent och Portugal höll undan. Portugal behöver höja sig om de ska vinna åttondelsfinalen.

Speltips - Jämn, jämn match

Både Uruguay och Portugal är mycket bra lag. Det finns enormt skickliga spelare på båda sidor av planen när åttondelsfinalen blåses igång. Spelbolagen ger höga odds på både 1:an och 2:an, och det är en svårtippad match. Vi har svårt att se hur den ska kunna vara avgjord efter 90 minuter och väljer att spela X. Vårt speltips ger 2,95 gånger pengarna hos BetHard.

Oddsen i speltipset hämtades 2018-06-26 12:02:23

Matchen är tippad av

Uruguay - Portugal odds och speltips skrivet av Tobias Ljungkvist

Tobias Ljungkvist

Matchfakta och matchinfo

Kikade vi på oddsen inför mötet i Fotbolls-VM mellan Uruguay och Portugal så var Uruguay oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget gav då det högsta oddset till gånger pengarna på Uruguay som vinnare.

Uruguay utgick med seger i det senaste mötet mot Portugal

Uruguay utgick till slut med seger med 2 mål mot 1.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Fotbolls-VM