Iran – Portugal 25/6, odds, speltips, stream

Iran
vs
Portugal
1 – 1 2018-06-25 21:00 Fotbolls-VM
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Iran – Portugal
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr i spelkrediter
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-06-25 19:55:16. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Det blir en spännande avslutning i grupp B. Det skall avgöras vilka som går vidare till utslagsmatcherna. Iran har chansen om de vinner mot Portugal på måndag. Portugal å sin sida går vidsre om de inte förlorar. Båda lagen kan gå vidare vid oavgjort om Spanien förlorar mot Marocko med fler än ett mål. I vårt speltips väljer vi att spela på Portugal, de har sett riktigt bra ut och har dessutom Cristiano Ronaldo i toppform. Vi spelar tvåan hos Betway till oddset 2,70.

Iran har en chans

Laget har inte vunnit mot ett europeiskt lag på sju möten, senaste man tog poäng var när man spelade lika mot Skottland 1978. Man har heller aldrig vunnit sin avslutande gruppspelsmatch trots fyra försök. Man vann matchen mot Marocko och har därmed sätt sig i en ok position för att ta sig vidare. Man behöver vinna för att vara helt säkra och där jobbar man både mot traditionen och mot favoriten Portugal. Irans tränare, Carlos Queiroz, är portugis och har tidigare även tränat landslaget vid två tillfällen. Senast var 2010. Han har en hel del kunskap om laget och om spelarna som han kan använda vid taktikbygget inför matchen.

Portugal visar mästartakter

Portugal är EM-mästare och har även börjat VM på ett utmärkt sätt. Först fick de med sig 3-3 mot Spanien och man fick igång storstjärnan Cristiano Ronaldo som gjorde hattrick. I andra matchen slog man Marocko med 1-0, ochså det efter mål av Ronaldo. Det målet innebar att Ronaldo tog över som meste målskytt i samtligs europeiska landslag genom tiderna. 85 mål har han gjort nu, Ferenc Puskas hade det tisigare rekordet med 84 mål. Man behöver få med sig en poäng för att vara säkra på att gå vidare.

Speltips - Ronaldo avgör och Portugal går vidare

Portugal är favoriter och de behöver ställa upp med bästa laget för att försäkra sig om att de gör allt de kan för att vinna. Iran har aldrig varit förbi gruppspelet, men vid seger blir det en realitet. I vårt speltips väljer vi att spela på Portugal. De spelar stabilt och har sin storstjärna i fin form. Vi spelar tvåan hos Betway till oddset 2,70.

Villkor gäller

Oddsen i speltipset hämtades 2018-06-23 22:59:10

Matchen är tippad av

Iran - Portugal odds och speltips skrivet av Andreas

Andreas

Matchfakta och matchinfo

Inför matchen mellan Iran och Portugal i Fotbolls-VM var Portugal spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen.

Iran - Portugal kryssade senast

Det blev oavgjort, 1-1, i mötet mellan Iran - Portugal.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Fotbolls-VM