Celtic – Red Bull Salzburg 13/12, odds, stream, speltips

Celtic
vs
Red Bull Salzburg
2018-12-13 21:00 Europa League
Red Bull Salzburg
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Celtic – Red Bull Salzburg
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 12-13-2018 21:00

Matchen mellan Celtic – Red Bull Salzburg spelas den 13 december i Europa League, med avspark vid klockan 21:00.

Celtic – Red Bull Salzburg speltips

 På de matcher vi tycker är extra intressanta tar vi fram bettingtips som du kan satsa på. Det kostar inget att ta del av våra speltips på Celtic-Red Bull Salzburg eller någon annan match. Kika in under vår sida om speltips för att lägga ett bet på någon annan match än Celtic-Red Bull Salzburg.

Celtic fick se sig besegrade av Red Bull Salzburg i det senaste mötet

Red Bull Salzburg vann den senaste matchen, den 4 oktober, i Europa League med 3-1 mot Celtic.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Europa League

På de 2 spelade hemmamatcherna under denna säsongen har Celtic gjort totalt 3 mål, ett snitt på 1,50 gjorda mål per match. På de 2 hemmamatcher som Celtic spelat denna säsong så har man släppt in 1 mål totalt och per match blir det 0,50 mål i snitt.

Ser vi till antalet gjorda mål på bortaplan så har Red Bull Salzburg 8 gjorda mål sammanlagt i de 2 bortamatcher man spelat. Red Bull Salzburg har å sin sida ett bortafacit med 4 insläppta mål under säsongen i Europa League.

Per match har Celtic ett snitt på 1,00 gjorda mål, på de 4 matcher som spelats i Europa League under säsongen som gått. Ser man till antalet insläppta mål under hela säsongen i ligan så har Celtic ett snitt på 1,50 insläppta mål per match, på de 4 matcher som spelats.

Bortalaget Red Bull Salzburg har under säsongen i Europa League totalt gjort 14 mål i de 4 matcher som man har spelat. Det innebär att Red Bull Salzburg har ett snitt på 3,50 gjorda mål i varje match. Totalt under säsongen i ligan så har Red Bull Salzburg, på 4 spelade matcher, släppt in 1,25 mål i snitt per match.