GIF Sundsvall – AIK 15/7, odds, speltips, livestream

0 – 1 2018-07-15 14:00 Allsvenskan
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för GIF Sundsvall – AIK
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr i spelkrediter
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-07-15 13:58:04. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Giffarna tar emot AIK i Allsvenskans tidiga match på lördagen. Det är två lag som är i bra form med tanke på förväntningarna på dem. Sundsvall har mött en del svåra lag nyligen och därför är deras svit inte hundraprocentig. Det är nästintill AIKs. De har tre raka segrar, frågan är bara hur mycket veckomatchen sitter i benen. I vårt speltips väljer vi att spela på ett oavgjort resultat. Vi spelar krysset hos Bethard till oddset 3,60.

Sundsvall har överraskat

Efter 12 spelade allsvenska omgångar så ligger laget på en nionde plats med 18 poäng inspelade. Det är en bra utdelning för norrlandslaget som förväntades tampas i botten. Som det ser ut nu så har man åtta poäng ner till Brommapojkarna på kvalplats och tio ner till Dalkurd på nedflyttningsplats. Laget är stabilt med fem segrar, tre oavgjorda och fyra förluster så här långt. Man är bra hemma och har en förlust, en oavgjord och fyra segrar hemma hittills.

AIK förlorar inte mot giffarna

På nio spelade matcher mot Sundsvall så har man inte förlorat. Man har fyra oavgjorda och fem segrar. De två senaste mötena i Sundsvall har dock slutat 0-0. Man spelade även en kvalmatch till Europa League i veckan mot irländska Shamrock Rovers, som man för övrigt vann, men givetvis sitter den matchen lite i benen. Formen är utmärkt, man har ännu inte förlorat i allsvenskan i år. Totalt har man spelat 15 raka utan förlust så här långt.

Speltips - Matchen slutar oavgjort

Sundsvall är starka hemma och AIK är i riktigt bra form. Hemmalagets bäste målskytt är Romain Gall som lyckats göra sju av lagets 20 mål hittills. Gästernas är mer jämnt fördelade där Tarik Elyounoussi gjort fyra mål och han följs av Kristoffer Olsson och Henok Goitom på tre. I vårt speltips väljer vi att spela på ett oavgjort resultat. Vi spelar krysset hos Bethard till oddset 3,60.

Oddsen i speltipset hämtades 2018-07-14 03:20:37

Matchen är tippad av

GIF Sundsvall - AIK odds och speltips skrivet av Andreas

Andreas

Matchfakta och matchinfo

Inför mötet mellan GIF Sundsvall - AIK i Allsvenskan så talade spelbolagens odds för en seger till AIK och Bethard gav då det bästa oddset till 1.83 gånger pengarna.

AIK vann det föregåendet mötet mot GIF Sundsvall

AIK vann matchen mot GIF Sundsvall med resultatet 1-0.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Allsvenskan