Ludogorets – Zürich 13/12, odds, speltips, stream

Ludogorets
vs
Zürich
2018-12-13 21:00 Europa League
Zürich
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Ludogorets – Zürich
Matchfakta och matchinfo

Avspark 12-13-2018 21:00

Avspark mellan Ludogorets – Zürich är vid klockan 21:00 den 13/12.

Speltips Ludogorets – Zürich

 Är du intresserad av att spela, missa inte de speltips vi plockar fram på de matcher vi tycker är extra intressanta. Det bästa av allt är att det är helt kostnadsfritt att ta av våra bettingtips på Ludogorets-Zürich, eller andra matcher, och du väljer helt själv om du ska betta eller inte. Är du intresserad av speltips på andra matcher än Ludogorets-Zürich så kolla in vår sida med speltips som du hittar i menyn.

1-0 seger till Zürich senast

Den 4/10 spelades det senaste mötet mellan Ludogorets och Zürich i Europa League, under denna säsongen, och då var det Zürich som vann matchen med 1 mål mot 0.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Europa League

Räknar vi antalet gjorda mål per hemmamatch i Europa League så har Ludogorets ett genomsnitt på 1,00 per match på 2 hemmamatcher som laget spelat. Under säsongen som har gått har Ludogorets släppt in totalt 3 mål på 2 matcher som laget spelat på hemmaplan i Europa League, det innebär att Ludogorets släppt in 1,50 mål per match i snitt.

På de 2 bortamatcher som Zürich spelat denna säsong i Europa League har laget gjort 1 mål, vilket ger ett snitt på 0,50 mål per match. På bortaplan har Zürich i genomsnitt släppt in 0,50 mål på de 2 bortamatcher man spelat.

Totalt har Ludogorets producerat 3 mål i Europa League under säsongen som har gått. På de 4 matcher laget spelat så har Ludogorets ett snitt på 0,75 gjorda mål per match. Ludogorets har under säsongen släppt in totalt 5 mål i ligan på de 4 matcher som spelats.

Offensivt har Zürich gjort 1,25 mål per match i Europa League på de 4 matcher som spelats under säsongen. Under den gångna säsongen i ligan så har Zürich släppt in totalt 3 mål. Detta innebär att Zürich har ett målsnitt på 0,75 insläppta mål totalt under de 4 matcher som spelats under säsongen i Europa League.