Rapid Wien – Rangers 13/12, odds, live stream, speltips

Rapid Wien
vs
Rangers
2018-12-13 18:55 Europa League
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Rapid Wien – Rangers
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 12-13-2018 18:55

Den 13/12 kommer Rapid Wien att möta Rangers. En match som spelas i Europa League och som drar igång vid klockan 18:55.

Speltips Rapid Wien – Rangers

 Är du intresserad av att spela, missa inte de rekar vi plockar fram på de matcher vi tycker är extra intressanta. Bettingtips som är framtagna av våra skribenter så att du kan maximera dina vinster när du exempelvis bettar på vårt Rapid Wien-Rangers speltips. Vi publicerar dagligen speltips om du är ute efter att lägga ett bet på på andra möten än Rapid Wien-Rangers.

Rangers vann senast över Rapid Wien

Rangers vann den senaste matchen, den 4 oktober, i Europa League med 3-1 mot Rapid Wien.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Europa League

Räknar vi antalet gjorda mål per hemmamatch i Europa League så har Rapid Wien ett genomsnitt på 1,00 per match på 2 hemmamatcher som laget spelat. Under säsongen som har gått har Rapid Wien släppt in totalt 0 mål på 2 matcher som laget spelat på hemmaplan i Europa League, det innebär att Rapid Wien släppt in 0,00 mål per match i snitt.

Under säsongen i Europa League har Rangers gjort 5 mål på de 2 bortamatcher man spelat. Rangers har på bortaplan släppt in 6 mål i Europa League. På de 2 bortamatcher som Rangers spelat så har man ett genomsnitt på 3,00 insläppta mål.

Per match har Rapid Wien ett snitt på 0,75 gjorda mål, på de 4 matcher som spelats i Europa League under säsongen som gått. Ser man till antalet insläppta mål under hela säsongen i ligan så har Rapid Wien ett snitt på 2,00 insläppta mål per match, på de 4 matcher som spelats.

Offensivt har Rangers gjort 2,00 mål per match i Europa League på de 4 matcher som spelats under säsongen. Under den gångna säsongen i ligan så har Rangers släppt in totalt 7 mål. Detta innebär att Rangers har ett målsnitt på 1,75 insläppta mål totalt under de 4 matcher som spelats under säsongen i Europa League.