West Ham – Huddersfield 16/3, odds, streaming, speltips

West Ham
vs
Huddersfield
2019-03-16 16:00 Premier League
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för West Ham – Huddersfield
Matchfakta och matchinfo

Avspark 03-16-2019 16:00

Lördagen den 16 mars kommer West Ham att möta Huddersfield med avspark 16:00 i Premier League.

West Ham – Huddersfield speltips

 Missa inte de rekar vi tar fram på utvalda matcher. De rekar våra skribenter plockar fram är till för att våra besökare ska få ut så mycket som möjligt när de bettar på ex vårt speltips på West Ham-Huddersfield eller annan match. Rekar på andra matcher än West Ham-Huddersfield hittar du i menyn under ”speltips”.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Premier League

West Ham har gjort 4 mål totalt hemma denna säsong i Premier League, ett snitt på 0,80 mål/match.  På de 5 hemmamatcher som West Ham spelat denna säsong så har man släppt in 5 mål totalt och per match blir det 1,00 mål i snitt.

På de 4 bortamatcher som Huddersfield spelat denna säsong i Premier League har laget gjort 4 mål, vilket ger ett snitt på 1,00 mål per match. Bortalaget Huddersfield har i genomsnitt släppt in 2,75 mål per bortamatch i Premier League.

På de 9 matcher West Ham spelat i Premier League denna säsong så har laget gjort totalt 8 mål, med ett snitt på 0,89 mål per match. Under den gångna säsongen har West Ham ett facit med 14 insläppta mål på de 9 matcher som spelats i ligan. I snitt har West Ham släppt in 1,56 mål per match.

Huddersfield har ett facit denna säsongen i Premier League med 4 gjorda mål. På de 9 matcher som Huddersfield har spelat så har man ett snitt på 0,44 producerade mål framåt per match. Totalt under säsongen i ligan så har Huddersfield, på 9 spelade matcher, släppt in 2,00 mål i snitt per match.