Crystal Palace – Huddersfield 30/3, odds, speltips, livestream

Crystal Palace
vs
Huddersfield
2019-03-30 16:00 Premier League
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Crystal Palace – Huddersfield
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 03-30-2019 16:00

Crystal Palace gästas av Huddersfield i Premier League den 30 mars med avspark klockan 16:00.

Speltips Crystal Palace – Huddersfield

 På vissa matcher plockar vi fram speltips som är fria att använda. De bettingtips våra skribenter plockar fram är till för att våra besökare ska få ut så mycket som möjligt när de ska betta på ex vårt speltips på Crystal Palace-Huddersfield eller annan match. Vi publicerar dagligen speltips om du är ute efter att satsa på på andra möten än Crystal Palace-Huddersfield.

Crystal Palace vann senast över Huddersfield

Den 15/9 spelades det senaste mötet mellan Crystal Palace och Huddersfield i Premier League, under denna säsongen, och då var det Crystal Palace som vann matchen med 1 mål mot 0.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Premier League

Crystal Palace har ett målsnitt på 0,33 gjorda mål per hemmamatch i Premier League. Crystal Palace har totalt släppt in 8 mål på hemmaplan under säsongen som har gått i Premier League. På de 6 hemmamatcherna så har Crystal Palace därmed ett snitt på 1,33 insläppta mål per match.

Ser vi till antalet gjorda mål på bortaplan så har Huddersfield 4 gjorda mål sammanlagt i de 5 bortamatcher man spelat. På bortaplan har Huddersfield i genomsnitt släppt in 2,80 mål på de 5 bortamatcher man spelat.

Per match har Crystal Palace ett snitt på 0,67 gjorda mål, på de 12 matcher som spelats i Premier League under säsongen som gått. Crystal Palace har denna säsongen släppt in totalt 17 mål i ligan. Det innebär att på de 12 matcher som spelats så har Crystal Palace 1,42 insläppta mål per match.

Offensivt har Huddersfield gjort 0,50 mål per match i Premier League på de 12 matcher som spelats under säsongen. Huddersfield har totalt spelat 12 matcher under säsongen och på dessa 12 matcher har man släppt in 22 mål, ett snitt på 1,83 insläppta mål per spelad match.