Huddersfield – Manchester United 4/5, odds, speltips, streaming

Huddersfield
vs
Manchester United
2019-05-04 16:00 Premier League
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Huddersfield – Manchester United
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 05-04-2019 16:00

Manchester United gästar Huddersfield lördagen den 4/5 med avspark klockan 16:00.

Speltips Huddersfield – Manchester United

 På utvalda matcher har vi skrivit speltips som du kan ta del av. Rekar som är framtagna av våra skribenter så att du kan maximera dina vinster när du exempelvis ska betta på vårt Huddersfield-Manchester United speltips. I menyn hittar du speltips på fler matcher förutom Huddersfield-Manchester United, speltips som vi publicerar dagligen.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Premier League

Räknar vi antalet gjorda mål per hemmamatch i Premier League så har Huddersfield ett genomsnitt på 0,00 per match på 5 hemmamatcher som laget spelat. På hemmaplan har Huddersfield släppt in 1,40 mål i genomsnitt denna säsongen i Premier League.

Manchester United har ett facit med 1,80 gjorda bortamål i Premier League på de 5 bortamatcher man spelat under säsongen. Manchester United har på de 5 bortamatcher man spelat i Premier League släppt in 9 mål och har ett snitt på 1,80 insläppta mål per match.

Under denna säsongen i Premier League har Huddersfield gjort totalt 4 mål på 9 matcher man spelat, vilket ger ett målsnitt på 0,44 mål per match. Huddersfield har denna säsongen släppt in totalt 18 mål i ligan. Det innebär att på de 9 matcher som spelats så har Huddersfield 2,00 insläppta mål per match.

Per match har Manchester United i snitt producerat 1,67 mål framåt på de 9 matcher som spelats i Premier League. Totalt under säsongen i ligan så har Manchester United, på 9 spelade matcher, släppt in 1,78 mål i snitt per match.