Huddersfield – Leicester 6/4, odds, speltips, streaming

Huddersfield
vs
Leicester
2019-04-06 17:00 Premier League
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Huddersfield – Leicester
Matchfakta och matchinfo

Avspark 2019-04-06 17:00

I Premier League kommer Huddersfield att möta Leicester klockan 17:00 lördagen den 6 april.

Speltips Huddersfield – Leicester

 På utvalda matcher har vi skrivit speltips som du kan ta del av. Speltips du kan ta del av när du ska spela på Huddersfield-Leicester eller andra matcher, utan att det kostar dig en krona. Kika in under vår sida om speltips för att satsa på någon annan match än Huddersfield-Leicester.

3-1 seger till Leicester senast

Huddersfield och Leicester möttes tidigare under säsongen i Premier League och det mötet slutade med en seger till Leicester med 3 mål mot 1.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Premier League

Huddersfield har ett målsnitt på 0,38 gjorda mål per hemmamatch i Premier League. På de 8 hemmamatcher som Huddersfield spelat denna säsong så har man släppt in 10 mål totalt och per match blir det 1,25 mål i snitt.

Under säsongen i Premier League har Leicester gjort 11 mål på de 8 bortamatcher man spelat. Leicester har på bortaplan släppt in 12 mål i Premier League. På de 8 bortamatcher som Leicester spelat så har man ett genomsnitt på 1,50 insläppta mål.

Per match har Huddersfield ett snitt på 0,63 gjorda mål, på de 16 matcher som spelats i Premier League under säsongen som gått. Huddersfield har under säsongen släppt in totalt 27 mål i ligan på de 16 matcher som spelats.

Per match har Leicester i snitt producerat 1,31 mål framåt på de 16 matcher som spelats i Premier League. Totalt under säsongen i ligan så har Leicester, på 16 spelade matcher, släppt in 1,25 mål i snitt per match.