Akhisar Belediyespor – Standard 13/12, odds, speltips, streaming

Akhisar Belediyespor
vs
Standard
2018-12-13 18:55 Europa League
Standard
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Akhisar Belediyespor – Standard
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 12-13-2018 18:55

Akhisar Belediyespor möter Standard torsdagen den 13/12 i Europa League med avspark klockan 18:55

Akhisar Belediyespor – Standard speltips

 Missa inte de speltips vi tar fram på utvalda matcher. Det kostar inget att ta del av våra bettingtips på Akhisar Belediyespor-Standard eller någon annan match. Kika in under vår sida om speltips för att lägga ett spel på någon annan match än Akhisar Belediyespor-Standard.

Akhisar Belediyespor fick se sig besegrade av Standard i det senaste mötet

Den 4/10 spelades det senaste mötet mellan Akhisar Belediyespor och Standard i Europa League, under denna säsongen, och då var det Standard som vann matchen med 2 mål mot 1.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Europa League

Räknar vi antalet gjorda mål per hemmamatch i Europa League så har Akhisar Belediyespor ett genomsnitt på 1,00 per match på 2 hemmamatcher som laget spelat. På hemmaplan har Akhisar Belediyespor släppt in 2,00 mål i genomsnitt denna säsongen i Europa League.

På bortaplan har Standard denna säsong ett facit med 2 gjorda mål på 2 spelade matcher. Bortalaget Standard har i genomsnitt släppt in 3,50 mål per bortamatch i Europa League.

Totalt har Akhisar Belediyespor producerat 3 mål i Europa League under säsongen som har gått. På de 4 matcher laget spelat så har Akhisar Belediyespor ett snitt på 0,75 gjorda mål per match. Akhisar Belediyespor har denna säsongen släppt in totalt 12 mål i ligan. Det innebär att på de 4 matcher som spelats så har Akhisar Belediyespor 3,00 insläppta mål per match.

Per match har Standard i snitt producerat 1,50 mål framåt på de 4 matcher som spelats i Europa League. Under den gångna säsongen i ligan så har Standard släppt in totalt 9 mål. Detta innebär att Standard har ett målsnitt på 2,25 insläppta mål totalt under de 4 matcher som spelats under säsongen i Europa League.