Krasnodar – Akhisar Belediyespor 29/11, odds, stream, speltips

Krasnodar
vs
Akhisar Belediyespor
2018-11-29 18:55 Europa League
Akhisar Belediyespor
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Krasnodar – Akhisar Belediyespor
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr i spelkrediter
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 500 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-11-11 19:10:52. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Avspark 11-29-2018 18:55

Krasnodar möter Akhisar Belediyespor torsdagen den 29/11 i Europa League med avspark klockan 18:55

Speltips Krasnodar - Akhisar Belediyespor

 På de matcher vi tycker är extra intressanta tar vi fram bettingtips som du kan spela på. De bettingtips våra skribenter plockar fram är till för att våra besökare ska få ut så mycket som möjligt när de bettar på ex vårt speltips på Krasnodar-Akhisar Belediyespor eller annan match. I menyn hittar du speltips på fler matcher förutom Krasnodar-Akhisar Belediyespor, speltips som vi publicerar dagligen.

Jämför vi oddsen från spelbolagen så talar de för en seger till Krasnodar. Är du intresserad av att betta på Krasnodar så ger Unibet det mest fördelaktiga bettet till 1.17 gånger pengarna. Är du intresserad av att betta på Akhisar Belediyespor, som är nederlagstippade av spelbolagen, så gör du det med fördel hos William Hill som ger dig det högsta oddset 17.00 gånger pengarna.

Krasnodar vann senast lagen möttes

Krasnodar vann den senaste matchen, den 20 september, i Europa League med 1-0 mot Akhisar Belediyespor.

Använd BetOmaten för att betta på de bästa oddsen

Vårt verktyg BetOmaten är ett ypperlig tjänst som du kan använda för att betta på Krasnodar - Akhisar Belediyespor. Den fungerar som en oddskorg dit du kan lägga in odds för att kalkylera vart du får bästa avkastning på din insats. Tryck helt enkelt på för att lägga till de bästa oddsen i din oddskorg.

Oddsen på Krasnodar - Akhisar Belediyespor jämför du nedan

Vi listar de bästa oddsen på Krasnodar - Akhisar Belediyespor nedan så att du själv kan jämföra vilket spelbolag du bör välja för att vinna så mycket som möjligt på de pengar du satsar.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Europa League

Räknar vi antalet gjorda mål per hemmamatch i Europa League så har Krasnodar ett genomsnitt på 2,00 per match på 2 hemmamatcher som laget spelat. På hemmaplan har Krasnodar släppt in 1,00 mål i genomsnitt denna säsongen i Europa League.

På bortaplan har Akhisar Belediyespor denna säsong ett facit med 1 gjorda mål på 2 spelade matcher. Akhisar Belediyespor har på de 2 bortamatcher man spelat i Europa League släppt in 8 mål och har ett snitt på 4,00 insläppta mål per match.

Per match har Krasnodar ett snitt på 1,50 gjorda mål, på de 4 matcher som spelats i Europa League under säsongen som gått. Krasnodar har denna säsongen släppt in totalt 4 mål i ligan. Det innebär att på de 4 matcher som spelats så har Krasnodar 1,00 insläppta mål per match.

Bortalaget Akhisar Belediyespor har under säsongen i Europa League totalt gjort 3 mål i de 4 matcher som man har spelat. Det innebär att Akhisar Belediyespor har ett snitt på 0,75 gjorda mål i varje match. Ser vi till antalet insläppta mål under säsongen så kan vi konstatera att Akhisar Belediyespor släppt in 3,00 mål per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 4 matcher som har spelats.