Bayer Leverkusen – Krasnodar 21/2, odds, live stream, speltips

2019-02-21 21:00 Europa League
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Bayer Leverkusen – Krasnodar
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 2019-02-21 21:00

Matchen mellan Bayer Leverkusen – Krasnodar spelas den 21 februari i Europa League, med avspark vid klockan 21:00.

Speltips Bayer Leverkusen – Krasnodar

 Missa inte de rekar vi tar fram på utvalda matcher. Speltips du kan ta del av när du ska satsa på Bayer Leverkusen-Krasnodar eller andra matcher, utan att det kostar dig en krona. Vi publicerar dagligen speltips om du är ute efter att spela på på andra möten än Bayer Leverkusen-Krasnodar.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Europa League

På de 3 spelade hemmamatcherna under denna säsongen har Bayer Leverkusen gjort totalt 6 mål, ett snitt på 2,00 gjorda mål per match. På de 3 hemmamatcher som Bayer Leverkusen spelat denna säsong så har man släppt in 3 mål totalt och per match blir det 1,00 mål i snitt.

Krasnodar har ett facit med 0,67 gjorda bortamål i Europa League på de 3 bortamatcher man spelat under säsongen. Krasnodar har på bortaplan släppt in 5 mål i Europa League. På de 3 bortamatcher som Krasnodar spelat så har man ett genomsnitt på 1,67 insläppta mål.

På de 6 matcher Bayer Leverkusen spelat i Europa League denna säsong så har laget gjort totalt 16 mål, med ett snitt på 2,67 mål per match. Bayer Leverkusen har denna säsongen släppt in totalt 9 mål i ligan. Det innebär att på de 6 matcher som spelats så har Bayer Leverkusen 1,50 insläppta mål per match.

Offensivt har Krasnodar gjort 1,33 mål per match i Europa League på de 6 matcher som spelats under säsongen. Under den gångna säsongen i ligan så har Krasnodar släppt in totalt 8 mål. Detta innebär att Krasnodar har ett målsnitt på 1,33 insläppta mål totalt under de 6 matcher som spelats under säsongen i Europa League.