Dynamo Kiev – Jablonec 13/12, odds, livestream, speltips

Dynamo Kiev
vs
Jablonec
2018-12-13 18:55 Europa League
Jablonec
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Dynamo Kiev – Jablonec
Matchfakta och matchinfo

Avspark 12-13-2018 18:55

Avspark mellan Dynamo Kiev – Jablonec är vid klockan 18:55 den 13/12.

Dynamo Kiev – Jablonec speltips

 På utvalda matcher har vi skrivit speltips som du kan ta del av. Det kostar inget att ta del av våra bettingtips på Dynamo Kiev-Jablonec eller någon annan match. Är du intresserad av speltips på andra matcher än Dynamo Kiev-Jablonec så kolla in vår sida med speltips som du hittar i menyn.

Kryss i det senaste mötet

I Europa League slutade det senaste mötet mellan Dynamo Kiev och Jablonec, torsdagen den 4 oktober, oavgjort. Resultatet i det mötet blev till slut 2-2.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Europa League

Dynamo Kiev har ett målsnitt på 2,50 gjorda mål per hemmamatch i Europa League. På de 2 hemmamatcher som Dynamo Kiev spelat denna säsong så har man släppt in 3 mål totalt och per match blir det 1,50 mål i snitt.

På de 2 bortamatcher som Jablonec spelat denna säsong i Europa League har laget gjort 2 mål, vilket ger ett snitt på 1,00 mål per match. Jablonec har på de 2 bortamatcher man spelat i Europa League släppt in 4 mål och har ett snitt på 2,00 insläppta mål per match.

Per match har Dynamo Kiev ett snitt på 2,25 gjorda mål, på de 4 matcher som spelats i Europa League under säsongen som gått. Ser man till antalet insläppta mål under hela säsongen i ligan så har Dynamo Kiev ett snitt på 1,50 insläppta mål per match, på de 4 matcher som spelats.

Offensivt har Jablonec gjort 1,25 mål per match i Europa League på de 4 matcher som spelats under säsongen. Ser vi till antalet insläppta mål under säsongen så kan vi konstatera att Jablonec släppt in 1,75 mål per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 4 matcher som har spelats.