Dynamo Kiev – Olympiakos 21/2, odds, livestream, speltips

Dynamo Kiev
vs
Olympiakos
2019-02-21 21:00 Europa League
Olympiakos
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Dynamo Kiev – Olympiakos
Matchfakta och matchinfo

Avspark 2019-02-21 21:00

Dynamo Kiev gästas av Olympiakos i Europa League den 21 februari med matchstart klockan 21:00.

Dynamo Kiev – Olympiakos speltips

 På de matcher vi tycker är extra intressanta tar vi fram speltips som du kan spela på. Rekar som är framtagna av våra skribenter så att du kan maximera dina vinster när du exempelvis bettar på vårt Dynamo Kiev-Olympiakos speltips. Kika in under vår sida om speltips för att lägga ett bet på någon annan match än Dynamo Kiev-Olympiakos.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Europa League

Räknar vi antalet gjorda mål per hemmamatch i Europa League så har Dynamo Kiev ett genomsnitt på 1,67 per match på 3 hemmamatcher som laget spelat. På hemmaplan har Dynamo Kiev släppt in 1,33 mål i genomsnitt denna säsongen i Europa League.

Under säsongen i Europa League har Olympiakos gjort 3 mål på de 3 bortamatcher man spelat. Bortalaget Olympiakos har i genomsnitt släppt in 1,33 mål per bortamatch i Europa League.

Totalt har Dynamo Kiev producerat 10 mål i Europa League under säsongen som har gått. På de 6 matcher laget spelat så har Dynamo Kiev ett snitt på 1,67 gjorda mål per match. Dynamo Kiev har denna säsongen släppt in totalt 7 mål i ligan. Det innebär att på de 6 matcher som spelats så har Dynamo Kiev 1,17 insläppta mål per match.

Per match har Olympiakos i snitt producerat 1,83 mål framåt på de 6 matcher som spelats i Europa League. Olympiakos har totalt spelat 6 matcher under säsongen och på dessa 6 matcher har man släppt in 6 mål, ett snitt på 1,00 insläppta mål per spelad match.