RC Genk – Slavia Prag 21/2, odds, live stream, speltips

RC Genk
vs
Slavia Prag
2019-02-21 21:00 Europa League
Slavia Prag
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för RC Genk – Slavia Prag
Matchfakta och matchinfo

Avspark 2019-02-21 21:00

Matchen mellan RC Genk – Slavia Prag spelas den 21 februari i Europa League, med matchstart vid klockan 21:00.

Speltips RC Genk – Slavia Prag

 Missa inte de rekar vi tar fram på utvalda matcher. De bettingtips våra skribenter plockar fram är till för att våra besökare ska få ut så mycket som möjligt när de bettar på ex vårt speltips på RC Genk-Slavia Prag eller annan match. Kika in under vår sida om speltips för att satsa på någon annan match än RC Genk-Slavia Prag.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Europa League

På de 3 spelade hemmamatcherna under denna säsongen har RC Genk gjort totalt 7 mål, ett snitt på 2,33 gjorda mål per match. RC Genk har totalt släppt in 1 mål på hemmaplan under säsongen som har gått i Europa League. På de 3 hemmamatcherna så har RC Genk därmed ett snitt på 0,33 insläppta mål per match.

På bortaplan har Slavia Prag denna säsong ett facit med 1 gjorda mål på 3 spelade matcher. Slavia Prag har å sin sida ett bortafacit med 3 insläppta mål under säsongen i Europa League.

Per match har RC Genk ett snitt på 2,33 gjorda mål, på de 6 matcher som spelats i Europa League under säsongen som gått. RC Genk har denna säsongen släppt in totalt 8 mål i ligan. Det innebär att på de 6 matcher som spelats så har RC Genk 1,33 insläppta mål per match.

Bortalaget Slavia Prag har under säsongen i Europa League totalt gjort 4 mål i de 6 matcher som man har spelat. Det innebär att Slavia Prag har ett snitt på 0,67 gjorda mål i varje match. Totalt under säsongen i ligan så har Slavia Prag, på 6 spelade matcher, släppt in 0,50 mål i snitt per match.