Slavia Prag – Zenit 13/12, odds, stream, speltips

Slavia Prag
vs
Zenit
2018-12-13 21:00 Europa League
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Slavia Prag – Zenit
Matchfakta och matchinfo

Avspark 12-13-2018 21:00

Zenit gästar Slavia Prag torsdagen den 13/12 med avspark klockan 21:00.

Speltips Slavia Prag – Zenit

 Missa inte de speltips vi tar fram på utvalda matcher. Det kostar inget att ta del av våra speltips på Slavia Prag-Zenit eller någon annan match. Bettingtips på andra matcher än Slavia Prag-Zenit hittar du i menyn under ”speltips”.

Zenit vann senast över Slavia Prag

Zenit vann det senaste mötet mot Slavia Prag, tidigare under torsdagen den 4/10 säsongen i Europa League, med siffrorna 1-0.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Europa League

På hemmaplan har Slavia Prag gjort 1 mål i Europa League, vilket innebär att Slavia Prag har ett snitt på 0,50 gjorda mål per match. På hemmaplan har Slavia Prag släppt in 0,00 mål i genomsnitt denna säsongen i Europa League.

På bortaplan har Zenit denna säsong ett facit med 2 gjorda mål på 2 spelade matcher. Zenit har på bortaplan släppt in 2 mål i Europa League. På de 2 bortamatcher som Zenit spelat så har man ett genomsnitt på 1,00 insläppta mål.

Totalt har Slavia Prag producerat 2 mål i Europa League under säsongen som har gått. På de 4 matcher laget spelat så har Slavia Prag ett snitt på 0,50 gjorda mål per match. Slavia Prag har denna säsongen släppt in totalt 1 mål i ligan. Det innebär att på de 4 matcher som spelats så har Slavia Prag 0,25 insläppta mål per match.

Bortalaget Zenit har under säsongen i Europa League totalt gjort 5 mål i de 4 matcher som man har spelat. Det innebär att Zenit har ett snitt på 1,25 gjorda mål i varje match. Under den gångna säsongen i ligan så har Zenit släppt in totalt 3 mål. Detta innebär att Zenit har ett målsnitt på 0,75 insläppta mål totalt under de 4 matcher som spelats under säsongen i Europa League.