Sevilla – Lazio 20/2, odds, stream, speltips

Sevilla
vs
Lazio
2019-02-20 18:00 Europa League
Lazio
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Sevilla – Lazio
Matchfakta och matchinfo

Avspark 2019-02-20 18:00

Lazio gästar Sevilla onsdagen den 20/2 med matchstart klockan 18:00.

Speltips Sevilla – Lazio

 Är du intresserad av att spela, missa inte de bettingtips vi plockar fram på de matcher vi tycker är extra intressanta. De rekar våra skribenter plockar fram är till för att våra besökare ska få ut så mycket som möjligt när de spelar på ex vårt speltips på Sevilla-Lazio eller annan match. Vi publicerar dagligen speltips om du är ute efter att betta på på andra möten än Sevilla-Lazio.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Europa League

Räknar vi antalet gjorda mål per hemmamatch i Europa League så har Sevilla ett genomsnitt på 4,67 per match på 3 hemmamatcher som laget spelat. Sevilla har totalt släppt in 1 mål på hemmaplan under säsongen som har gått i Europa League. På de 3 hemmamatcherna så har Sevilla därmed ett snitt på 0,33 insläppta mål per match.

På de 3 bortamatcher som Lazio spelat denna säsong i Europa League har laget gjort 4 mål, vilket ger ett snitt på 1,33 mål per match. På bortaplan har Lazio i genomsnitt släppt in 2,33 mål på de 3 bortamatcher man spelat.

Under denna säsongen i Europa League har Sevilla gjort totalt 18 mål på 6 matcher man spelat, vilket ger ett målsnitt på 3,00 mål per match. Sevilla har under säsongen släppt in totalt 6 mål i ligan på de 6 matcher som spelats.

Offensivt har Lazio gjort 1,50 mål per match i Europa League på de 6 matcher som spelats under säsongen. Lazio har totalt spelat 6 matcher under säsongen och på dessa 6 matcher har man släppt in 11 mål, ett snitt på 1,83 insläppta mål per spelad match.