Dudelange – Real Betis 13/12, odds, speltips, streaming

Dudelange
vs
Real Betis
2018-12-13 21:00 Europa League
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Dudelange – Real Betis
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 12-13-2018 21:00

Matchstart mellan Dudelange – Real Betis är vid klockan 21:00 den 13/12.

Dudelange – Real Betis speltips

 På vissa matcher plockar vi fram rekar som är fria att använda. Speltips som är framtagna av våra skribenter så att du kan maximera dina vinster när du exempelvis lägger sina spel på vårt Dudelange-Real Betis speltips. Rekar på andra matcher än Dudelange-Real Betis hittar du i menyn under ”speltips”.

Real Betis vann med 3-0 senast mot Dudelange

Real Betis vann den senaste matchen, den 4 oktober, i Europa League med 3-0 mot Dudelange.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Europa League

Räknar vi antalet gjorda mål per hemmamatch i Europa League så har Dudelange ett genomsnitt på 0,00 per match på 2 hemmamatcher som laget spelat. I Europa League har Dudelange släppt in 3 mål på hemmaplan denna säsongen.

Ser vi till antalet gjorda mål på bortaplan så har Real Betis 2 gjorda mål sammanlagt i de 2 bortamatcher man spelat. Bortalaget Real Betis har i genomsnitt släppt in 0,50 mål per bortamatch i Europa League.

Under denna säsongen i Europa League har Dudelange gjort totalt 1 mål på 4 matcher man spelat, vilket ger ett målsnitt på 0,25 mål per match. Dudelange har under säsongen släppt in totalt 11 mål i ligan på de 4 matcher som spelats.

Real Betis har ett facit denna säsongen i Europa League med 6 gjorda mål. På de 4 matcher som Real Betis har spelat så har man ett snitt på 1,50 producerade mål framåt per match. Totalt under säsongen i ligan så har Real Betis, på 4 spelade matcher, släppt in 0,50 mål i snitt per match.