Real Betis – Rennes 21/2, odds, speltips, livestream

Real Betis
vs
Rennes
2019-02-21 21:00 Europa League
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Real Betis – Rennes
Matchfakta och matchinfo

Avspark 2019-02-21 21:00

I Europa League kommer Real Betis att möta Rennes klockan 21:00 torsdagen den 21 februari.

Real Betis – Rennes speltips

 På vissa matcher plockar vi fram speltips som är fria att använda. Det kostar inget att ta del av våra speltips på Real Betis-Rennes eller någon annan match. Bettingtips på andra matcher än Real Betis-Rennes hittar du i menyn under ”speltips”.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Europa League

Real Betis har ett målsnitt på 1,67 gjorda mål per hemmamatch i Europa League. På hemmaplan har Real Betis släppt in 0,33 mål i genomsnitt denna säsongen i Europa League.

Ser vi till antalet gjorda mål på bortaplan så har Rennes 2 gjorda mål sammanlagt i de 3 bortamatcher man spelat. Rennes har på bortaplan släppt in 5 mål i Europa League. På de 3 bortamatcher som Rennes spelat så har man ett genomsnitt på 1,67 insläppta mål.

Totalt har Real Betis producerat 7 mål i Europa League under säsongen som har gått. På de 6 matcher laget spelat så har Real Betis ett snitt på 1,17 gjorda mål per match. Under den gångna säsongen har Real Betis ett facit med 2 insläppta mål på de 6 matcher som spelats i ligan. I snitt har Real Betis släppt in 0,33 mål per match.

Bortalaget Rennes har under säsongen i Europa League totalt gjort 7 mål i de 6 matcher som man har spelat. Det innebär att Rennes har ett snitt på 1,17 gjorda mål i varje match. Under den gångna säsongen i ligan så har Rennes släppt in totalt 8 mål. Detta innebär att Rennes har ett målsnitt på 1,33 insläppta mål totalt under de 6 matcher som spelats under säsongen i Europa League.